ja som podobnu kartu mal, ale predal som ju niekomu, kto na nu bude mat viac nervov. X krat sa mi stalo, ze sa mi posahali fotky, ked som kartu dal do pocitaca. toz, necital som manual a bolo to uz davnejsie
FAT32 sa pri pristupe viacerych zariadeni sucasne moze poskodit a kedze wifi je na karte aktivne furt, Transcend odporuca pri strceni karty do pocitaca pouzivat specialnu citacku prave kvoli tomu problemu. Obavam sa, ze tie wifi karty nie su velmi vhodne riesenie pre rebela.
ak by bol mozny zapis suborov cez wifi (pravda, toto som neskusal), tak by to fungovat mohlo. ale, karta funguje v AP mode, nie v Client mode, teda treba wifi na pocitaci pripojit na AP karty. dalej zabezpecit, aby rebel nemal otvorenu kartu
podla mna je to len komplikacia, ktora za to nestoji. neviem ktoru kartu (GB) si pozeral, ale viac stoji za to pridat par penazi navyse, kupit si Raspberry Pi a rozbehnut tam Octoprint, alebo nieco podobne. uz ked mame Rpi, slo by urobit monitoring s realtime video streamom, mozno dalsie teplotne senzory, dymove senzory a podobne hovadiny a ak sa nieco stane, vypnut tlaciaren. kopirovanie suborov na SD kartu je samozrejme, moznosti su neobmedzene
to je len moja uvaha, nemusis sa zhodovat s kazdym