Rebel: den predtym mi vytlacilo presne ten isty objekt ale spolu este aj s inymi suciastkami... teraz som ho skusal tlacit samostatne a robilo to hovadiny...
Car: cervika mam s rovnym zakoncenim a hridel s ploskou a to som kontroloval ako prve, a tam problem nebol...
Nepomohlo ani pridat ani ubrat prud na driveru, robilo to to iste, stale posun v osi Y... tak som sa nastval a vymenil som driver za novy a uz to slape, objekt som konecne vytlacil...
Jedine co musim este odladit je napatie na driveru... momentalne mam nastavene napatie na bezci driveru na 0,64V a motor i driver silene pali, takze musim skusit ubrat...
Predtym som mal nastavene napatie okolo 0,4V... skusil som teda pridat na 0,8V aj ubrat na 0,3V ale ani jedno nepomohlo, takze usudzujem ze driver istym sposobom odisiel a po urcitych vrstvach tlace zacal saliet...
Neviem, ci to moze byt tym, ale den predtym som totiz tlacil nieco okolo 8hodin a pritom driver ani motor sa neprehrievali, takze to nepochopim preco len tak z nicoho nic... mozno to je tou Cinou... Inak cely cas sa jedna o DRV8825.
Rebel a Car vdaka za rady, aspon ma to niekam nasmerovalo