Solidify píše:A opět je tu:
Black Friday na Materialpro3D.cz
najdete https://www.materialpro3d.cz/
od pátku do neděle
SLEVY až -25% a
sčítají se se slevou pro členy fóra.
Nezapomeňte se tedy před nákupem přihlásit.
lubosh píše:Včera jsem nakoupil 3 špulky
Ani nevím, že mám slevu jako člen fóra...
Asi málo čtu reklamní sdělení.
Dobře mi tak.
Rebel píše:Moc nechápu ten "tón" sdělení. Vím že zde na fóru je většina lidí naprosto neomylných a bezchybných, nic méně předpokládám, že ony "minifotky" jsou spíše nedopatřením než záměrem, tedy asi by stačilo napsat jednoduchou připomínku bez zbytečných "katastrofických" přívlastků. Nechci nijak obhajovat onen eshop, ale kdo někdy zkusil něco takového provozovat a udržovat určitě chápe, že se někdy chyba stát může a že se v desítkách produktů toto prostě může stát.
Pezantros píše:Akademiku, jsi vážně vedle. Je vidět, že jsi nikdy osobně nenavštívil tento shop osobně. Připouštím, že se může stát, že nějaké foto není optimální. Nikdo nejsme neomilný. Od toho je minimálně mail na shop, kde se dají případné nedostatky nahlásit, jak už vzpomněl Rebel. Já osobně nemůžu na tento shop říct nic negativního, ba naopak. Materiál nakupuji výhradně zde a osobně si ho chodím vyzvednout. Paní Zukalovou a její tým můžu jen pochválit za přístup k zákazníkovi. Je jen velmi málo shopů, kde se k zákazníkovi chovají tak vřele. Při každé návštěvě je debata příjemná, s ukázkou novinek a s možností výběru vzorku podle vystavených vytištěných vzorků. To nebývá zvykem. Tomuto shopu velmi fandím a těším se na další návštěvu.
Pedro35 píše:... čo sa týka farieb, tiež ma to rozčuľuje, že je to iné na monitore ako v reále - napr. oranžový PETG Devil Design. Riešením by možno bolo uvádzať kód farby podľa napr. RAL vzorkovníka.
RAL
Rebel píše:A když už to víš rok, tak si jim napsal? Každý holt není dokonalý a ne všichni všemu rozumí a někteří to holt asi překousnou a jsou schopni se progooglit i k výrobci. Co dodat, život je bojKdybych měl být frustrovaný s prominutím z takových kokotin, tak už asi bydlim dávno v Bohnicích
Pezantros píše:Akademiku, jsi vážně vedle. Je vidět, že jsi nikdy osobně nenavštívil tento shop osobně. Připouštím, že se může stát, že nějaké foto není optimální. Nikdo nejsme neomilný. Od toho je minimálně mail na shop, kde se dají případné nedostatky nahlásit, jak už vzpomněl Rebel. Já osobně nemůžu na tento shop říct nic negativního, ba naopak. Materiál nakupuji výhradně zde a osobně si ho chodím vyzvednout. Paní Zukalovou a její tým můžu jen pochválit za přístup k zákazníkovi. Je jen velmi málo shopů, kde se k zákazníkovi chovají tak vřele. Při každé návštěvě je debata příjemná, s ukázkou novinek a s možností výběru vzorku podle vystavených vytištěných vzorků. To nebývá zvykem. Tomuto shopu velmi fandím a těším se na další návštěvu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků