Jo, zapomel jsem popsat vysledky. Reminek ok, ale pouziju na vreteno k frezce a ne na ten Z prevod

Zvitezil jsem tiskem ozubeni s mensim modulem, ale to nebylo to podstatne. Nejpodstatnejsi je pomerne dost velke napnuti Z remenu a optimalni sesazeni toho Z prevodu. S tim jsem si chvilku pohral, ale beru to jako funkcni a dostacujici reseni.
Tudiz RIII zustava u ozubeneho Z prevoduAle resil jsem jeste jednu zajimavost. Pri pouziti kalenych tyci jdou loziska pomerne na tesno a maji tendenci s tyci otacet. Nejde to v podstate doladit, dela to i bez uchyceni v drzacich a pojezd vydava chroustave zvuky, jak se tam ty kulicky sprajcuji. Bohuzel je to do jiste miry znat i na stenach vytisku, je jemne vlnity. Resil jsem to s jednim znamym, ktery si take postavil RIII a resili jsme to tak dlouho, az najednou zvlneni temer uplne zmizelo a to bez zname priciny.
Nakonec jsem po rozborce pojezdu Y zjistil, ze tyce jdou jiz volne a proto zrejme zvlneni zmizelo. Takze je to potreba "otisknout" a ty hranaty kulicky trochu tema kalenejma tycema obrousit

Dan - Rebel ?

-
http://rebelove.org -
Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, MeCretor2-upravený, Anycubic Photon, RR1, RR400M
! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !