Ahoj chlapci, tak jsem si jen na chvilku odskočil mimo domov, a je tu hromada příspěvků, za které vám všem děkuji. Musím přiznat, že některým příspěvkům skoro nerozumím, já jsem starý pařez, a těm odborným názvům.... naprosto nerozumím. Já jsem schopen něco upnout do sklíčidla, svěráku.. a obrobit to, ale tyhle počítače mi nejsou něčím pochopitelným, a navíc ta anglická slova... Navíc nejsem ani svářeč, abych dokázal říci, jak široký svár je na tom pancíři tlustém 45 mm. Možná bych to mohl poměrovým měřením zjistit...
Jak už jsem dříve psal, netroufám si ten svár nanášet rukou, a ani nevím, co by ten tmel udělal, než by zatuhnul. Ten svár od Assewooa, vypadá asi tak, jako když vařím já, ale na tom modelu by asi udělal větší parádu, než mnou vytmelený. Problém je také v tom, že neumím kreslit ve 3D, tak se o tom moc s vámi nemohu bavit, já mám jen takovou představu, ale možná je to jen scifi. Potřeboval bych jako-by vložit koutový svár k těm návarkům, já bych je rád tisknul kompletní, protože tisknout jen ten kouťák si nedovedu představit, ale komplet i s návarkem by to bylo asi možné. Ten rovný svár bych ovšem rád tisknul sólo. Pokud mi dáte najevo, že to všechno je nesmysl, tak vás dál nemohu přesvědčovat o nějaké možnosti, protože tomu nerozumím, a sem jsem přišel pro radu. Potom bych musel zavítat na modelářská fóra, kde se už nějaký čas pohybuju, ale zatím jsem tam nic o tomto problému nenašel, ale jak se říká, kdo hledá - najde. Tady je detail těch návarků, ale je jich několik druhů... asi to vařil také někdo mých kvalit...
Ale některé sváry mají kvalitnější.