od Rebel » 01.12.2016 12:11
Tvuj zdravy rozum by ti mel hlavne rici:
1. diskutuji k tematu
2. pokud mam nejaky problem s tim, ze jsem koupil neco nekvalitniho, tak to mam resit tam, kde jsem to koupil.
3. pokud to resit nechci, tak radsi drzim hubu a neotviram si ji tam, kde se evidentne pohybyje ten, koho se to tyka.
4. kdyz mi nekdo 2x napise, ze to v tomto tematu resit a diskutovat nemam, ze to sem nepatri, tak to tedy delat nebudu a v pripade potreby dalsi diskuze si zalozim nove tema a budu exhibovat tam....
5. kdyz nekdo napise v tematu ze je to OT, tak nebudu dale diskutovat v tomto tematu o OT
6. pokud chci byt nekde povazovan za rozumneho cloveka, nebudu spamovat a mit blby keci o soudruzich atp., sice mi to pripada vtipne, ale nejsem tu sam, ze.
7. pokud mam aspon trochu pocit, ze mi je forum necim prinosne, nesnazim se hned ve svem trinactem prispevku nasrat toho, kdo to forum zalozil a nejakej patek se mu venuje.
Pokud s timto nesouhlasis, je to tva vec, ale bud laskave "uprimny" vzdy k tematu. Hubu drzet nemusis, jen se zamysli nad tim co pises. Striktni pravidla tu nejsou z nekolika duvodu a jednim z nich je, ze nemam chut, cas a ani energii je neustale kontrolovat a resit upominani uzivatelu a presuny a editace prispevku.
Veskere dalsi OT k temto OT vecer smazu, nebo presunu do noveho tematu, ktere si v pripade potreby zaloz, ja to delat nebudu, nepotrebuji dale diskutovat.
Dan - Rebel ?
-
http://rebelove.org -
Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, MeCretor2-upravený, Anycubic Photon, RR1, RR400M
! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !