Jinak se dal seznamuji s tiskem a zkusi jsem neco dalsiho. Tady jsou vysledky.
Prvni fotka (modry vytisk) je z tisku zakladny do jisticove skrine na DIN listu. Je normalni, ze prvni "uzaviraci" vrstva nad tou vyplni je takhle nespojita? Mam nastaveny n 4 TOP vrstvy, tohle byla prvni, pak se pridalo materialu vic. Finalni povrh je krasne spojity.
Druha fotka je dokonceny vytisk zakladny do jisticove skrine (zkousel jsem behem tisku vymenit filament a docela se podarilo)

Vedle jsou valecky, kde jsem na tom vetsim zkousel vymenit fialment za provozu. Na tom me ale zarazi ta horni vrstva, ze neni spojita. Mezi vlakny jsou malinkate mezery. Davkovani materialu je ok. Je to prvni vytisk s tryskou 0,4, kde jsem jako vysku vrstvy nastavil 0,2 (neni to uz moc malo?) Ostatni parametry tisku mam stejne a nehybal jsem s nicim jinym nez vyskou vrstvy.
Na malem ruzovem valecku mam zase zacatek kazde vrstvy na stejnemmiste (je tam videt takova ryha). Toho se da nejak vyvarovat?
A pak posledni vec. Pred tiskem kdyz se zahriva hotend, tak z nej zacne vytekat filament. Pokud na to nedam pozor a pri HOME-Z ten filament neodtrhnu (nedej boze kdyz ho primacknu na trysku), tak mi potom "zachytava" to co tisknu na prvni vrstve a prvni vrstva je takova potrhana. Jak se resi toto?