aku davas hrubku prvej vrstvy a ako vysoko mas trysku nad sklom v home?
chcem si ist dat narezat druhe sklo, ma vyznam kupit hrubsie, alebo mam kupit 3mm?
kroxigor píše:lehce drhne - samozřejmě při provozním nahřátí ne za studena
kroxigor píše:Vypozoroval jsem, že problém s prohejbáním skla mají většinou lidi co si pod HB nacpali nějakou izolaci.
Podle mě pak dochází k pnutí a jinam to nemůže než nahoru a teplem se prohne i zrcadlo.
Osobně se mi to zatím nestalo mám tu asi 6 zrcadel (to nejlevnější od místního sklenáře) 1 termosklo zatím jsou všechny rovné jak na Rebelovi tak na i3.
dkraft píše:Tak v tomhle mas naprostou pravdu, kdyz jsem jeste pouzival 12V podlozku a sklo, tak dokud jsem to nepodlozil korkem kvuli izolaci tak to celkem slo, ale jakmile pod tim byl korek tak se to prohejbalo/vzdouvalo jako blazen! Dalo mi vzdycky strasnou praci to rucne vyrovnat, aby prvni vrstva byla jakz takz rovna!![]()
ted to taky nemam uplne rovne, ale je to bez prace!staci se na to koukat!
https://youtu.be/VEGIgexkCJM
s3030150 píše:parada, mas niekde popisane, ako to u teba funguje? myslim co tam mas za senzor, ake upravy vo FW si robil a tak dalej?
a tu podlozku mas hlinik, ako to vyhrievas?
s3030150 píše:dakujem pekne za podrobne vysvetlenie! urcite to budem robit. teoreticky, podlepit 3mm sklo kovovou paskou by mohlo s 4mm senzoromfungovat tiez, nie? kym zozeniem tu hlinikovu dosku, tak to potrva, preto sa snazim mysliet na viac variantedit: prave mi vo videu oznamil, ze to nepojde, lebo hlinik ma mensiu indukcnost a musi byt hruby
su senzory aj na 8mm, oznacovane ako long-distance, ale v podobnej cene su len s 18mm hlavou. pohladam a objednamdik este raz
Zpět na Všeobecná problematika tisku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků