Při tisku nefunguje osa Z

Re: Při tisku nefunguje osa Z

Příspěvekod borecekio » 13.05.2019 22:03

Vazne nikdo neporadi?
  • 0

borecekio
 
Příspěvky: 28
Registrován: 11.01.2019 12:12
Reputation: 0

Re: Při tisku nefunguje osa Z

Příspěvekod Rebel » 14.05.2019 05:51

Dost divny problem. Ale asi bych hledal nejakouou me neznamou chybu v nastaveni autolevelingu a Z probe. Nemam silu prochazet 5 stran tematu a hledat, jestli si nekdy v minulosti popsal nejake dalsi podrobnosti, treba jaky mas FW, z ceho si vysel, tedy jestli si konfiguroval sam, nebo si pouzil neco z fora hotoveho....., tak to zkus priblizit. Kazdopadne jine hodnoty Z na LCD a v hostu jsou dost zvlastni.
  • 0

Dan - Rebel ? ;) - http://rebelove.org - Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, Anycubic Photon ! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
Rebel
 
Příspěvky: 3608
Images: 243
Registrován: 12.08.2013 11:44
Bydliště: HK.......není Hong Kong :D
Reputation: 101
Zasloužil bys asi medajli :) Nebo jsi admin :D

Re: Při tisku nefunguje osa Z

Příspěvekod borecekio » 31.05.2019 15:54

mam arduino + ramps a dával jsem 1.1.9 marlin a konfig staženo od tud: viewtopic.php?f=38&t=2757&p=33038&hilit=marlin+rrd#p33038
autoleveling nastaven podle tohodle návodu: https://3dfactory.cz/2018/09/16/autolevel/
muj config.h https://drive.google.com/open?id=1PFDON ... WvSTmyaIOp
děkuji za kazdou radu
  • 0

borecekio
 
Příspěvky: 28
Registrován: 11.01.2019 12:12
Reputation: 0

Re: Při tisku nefunguje osa Z

Příspěvekod borecekio » 10.06.2019 14:41

opraveno chyba byla na řádku 817 #define Z_AFTER_PROBING měl jsem to zakomentované (asi omylem)
  • 0

borecekio
 
Příspěvky: 28
Registrován: 11.01.2019 12:12
Reputation: 0

Předchozí

Zpět na REBEL II

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků