Elektronika Rebel II

Elektronika Rebel II

Příspěvekod HugoX » 10.12.2019 10:31

Zdravim,

mam otazku, do doby nez dam dohromady elektroniku doporucenou pro sCube muzu pouzit
elektroniku Rebel II ? Mam doma komplet vse pro rebel2, chapu ze budu muset pomenit parametry firmware, ale
principialne vadi neco pouziti ? Vyhody 24v napajeni chapu a finale rozhodne bude 24voltove ale do vanoc to vse nesezenu a at mam co delat kdyz uz bude to volno :D

dik

h.
  • 0

HugoX
 
Příspěvky: 18
Registrován: 28.12.2017 18:44
Reputation: 0

Re: Elektronika Rebel II

Příspěvekod poutnik » 10.12.2019 11:32

V elektronice nemusí být žádný rozdíl - jen správně nakonfigurovat firmware (rozměry, příp. směry pohybů) a zapojit. Já mám sCube (300x200mm podložka) na 12V, elektroniku jsem udělal ze zbytků a náhradních dílů co jsem měl pro Rebel II + něco málo k doplnění. A funguje to ke spokojenosti, že se mi do toho nechce zasahovat a něco předělávat.

Můžeš vše v pohodě použít, obzvlášť pokud nemáš kostku 300x300+...

Jiří
  • 0

poutnik
 
Příspěvky: 197
Images: 10
Registrován: 06.01.2016 14:22
Bydliště: Brněnsko
Reputation: 0

Re: Elektronika Rebel II

Příspěvekod HugoX » 10.12.2019 13:49

dik za info, mne staci 200x200 :)
  • 0

HugoX
 
Příspěvky: 18
Registrován: 28.12.2017 18:44
Reputation: 0


Zpět na Rebel sCUBE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník