Kabelový řetěz

Re: Kabelový řetěz

Příspěvekod kroxigor » 28.05.2015 19:47

  • 0

Rebel II V33 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2.5 - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
Slic3r PE, Simplify3D, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1475
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: Kabelový řetěz

Příspěvekod radekzl » 28.05.2015 19:52

To jsem viděl, ale to je osa Y. Proto se ptám jestli to už má někdo hotové a nafocené i pro osy X a Z.
  • 0

radekzl
 
Příspěvky: 33
Registrován: 24.03.2015 16:45
Reputation: 0

Re: Kabelový řetěz

Příspěvekod kroxigor » 28.05.2015 20:04

aha sorry to jest přehlídnul
  • 0

Rebel II V33 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2.5 - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
Slic3r PE, Simplify3D, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1475
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: Kabelový řetěz

Příspěvekod Fifa » 28.05.2015 22:20

Fotku ti nedam, ale myslim ze tady na webu jsem videl, ze to ma nekdo tazene zhora - od horniho prekladu. Na te fotce to navic bylo jeste spatne, ze se mu to skladalo zepredu dozadu misto zleva doprava.
  • 0

Fifa
 
Příspěvky: 56
Registrován: 08.04.2015 17:46
Reputation: 0

Re: Kabelový řetěz

Příspěvekod PeB » 29.05.2015 21:23

Za pár dnů tu dám moje řešení kabelových řetězů pro všechny tři osy. Zbývá doladit detaily :-)
  • 0

PeB
 
Příspěvky: 13
Registrován: 08.02.2015 12:24
Reputation: 0

Re: Kabelový řetěz

Příspěvekod MS02 » 03.06.2016 14:48

Máte někdo seznam dílů pro kompletní vedení kabeláže tímto řetězem pro Rebel III? Nejlépe i s krabičkou pro elektroniku, nikde ji nemůžu najít... :oops: děkuji... Nechcete sem někdo doplnit fotky realizace?
  • 0

MS02
 
Příspěvky: 3
Registrován: 12.01.2016 20:28
Reputation: 0

Re: Kabelový řetěz

Příspěvekod celeron » 04.06.2016 00:05

Jen takovej postřeh s 30-40 cm dlouhejma tištěnejma řetězama na jiným zařízení. Součástí koncového článku řetězu musí být otvory, kde se vyváže třeba stahovací páskou vnitřní kabelový svazek. A zároveň se taky porovná do vrstev a napne. Pak řetěz chodí v pravidelných obloucích a nevlní se do stran a kabely se v řetězu nikam neposouvají. Okoukáno z velkých plastových a kovových řetězů na průmyslových CNC mašinách.
Jirka
  • 0

celeron
 
Příspěvky: 731
Registrován: 15.03.2015 18:12
Reputation: 0

Re: Kabelový řetěz

Příspěvekod bv9 » 21.06.2016 21:06

PeB píše:Za pár dnů tu dám moje řešení kabelových řetězů pro všechny tři osy. Zbývá doladit detaily :-)


Jenom smělá otázka, jak jsi na tom? Ještě není doladěno? :wink:
  • 0

REBEL II HD od JRC, Repetier-host V1.0.6.
bv9
 
Příspěvky: 125
Registrován: 22.03.2016 17:48
Bydliště: Břeclav
Reputation: 0

Re: Kabelový řetěz

Příspěvekod medapeta » 30.06.2016 15:00

bv9 píše:
PeB píše:Za pár dnů tu dám moje řešení kabelových řetězů pro všechny tři osy. Zbývá doladit detaily :-)


Jenom smělá otázka, jak jsi na tom? Ještě není doladěno? :wink:


Za měsíc ? Blázníš ? Tohle je reprap, ani rok není žádná doba ;-)
  • 0

-----------------------------------------------------
Naše země, naše pravidla. Čobol Go Home.
medapeta
 
Příspěvky: 1452
Images: 57
Registrován: 31.05.2016 22:14
Bydliště: Praha
Reputation: 4
Jen tak dál :)

Re: Kabelový řetěz

Příspěvekod merli » 01.07.2016 12:27

Mam vsetky 3 kablove retaze, ale pouzivam svoj upraveny bowdenovy dual extruder, tak asi to nema velky vyznam sem davat ....
  • 0

merli
 
Příspěvky: 23
Registrován: 20.11.2015 15:04
Reputation: 0

Předchozí

Zpět na Jiná verze či vylepšení?

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků