od klobouk » 05.10.2023 08:53
Musim se s vama podelit o nemylou zkusenost. Jak bylo vidno na fotkach v predchozim postu, sel jsem do BTT SKR 1.4 Turbo jako mainboard pro muj Rebel, ten co je na fotkach byl uz v te dobe jen "na oko" - deska byla mrtva - objevil jsem na Aukru aukci na tuhle desku, kterou jsem vyhral za krasnych 660 kacek i s postovnym. Na fotkach byla evidentne nova deska zabalena v original antitstatickem sacku - neotevrenem, vedle nej klasicka BTT kacenka a modrej USB A-B kablik. Prisel board bez kacenky, bez kabelu v otevrenem obalu s prostrelenou 10A pojistkou a deska ocekavane nejela... zkousel jsem prehrat bootloader pres UART port (TFT konektor) pres USB/UART prevodnik ale board se vubec nechytal, pripojeni naprimo pres USB port tez mrtve. Tak jsem se chvili s chlapikem z aukra dohadoval, slibil, ze posle novy kus, ze asi chyba na sklade. Novy kus opravdu poslal, ale stav byl jeste horsi. Druhy board mel viditelne vypaleny procesor a board byl jeste mrtvejsi nez ten prvni. Takze ponauceni pro priste, jak jsem zvyknul driv drzet se pravidla urcite veci proste z druhe ruky NE! A na aukru pozor na uzivatele Vseod30. Since mi pan vysel vstric a obratem mi po druhem pokusu vratil kupni castku, ale k cemu to... ja potreboval funckni board, abych mohl rozjet printer, fakt me to vytocilo.
- Přílohy
-

Rebel2 - under re-construction viz. thread Rebel2 Voron-like skirts
Voron Trident 300