výměna filamnetu - rychlost

výměna filamnetu - rychlost

Příspěvekod Onnyxer » 19.10.2019 10:09

Potřebuji změnit rychlost při zavádění i vytahování filamentu. MERLIN-Piprava tisku-Posunout osy-Extruder-Posunout o 10mm. V Pronterface nemám problém, ale chtěl bych to natrvalo nastavit ve firmware Merlinu. Lze to nějak ?
  • 0

MK3SMMU2, CTCA8, DIYi3, MICROi3 a 1000x500x500 ve vývoji
Onnyxer
 
Příspěvky: 3
Registrován: 24.06.2019 17:22
Bydliště: Vojkovice-Frýdek-Místek
Reputation: 0

Re: výměna filamnetu - rychlost

Příspěvekod kroxigor » 20.10.2019 13:12

V Marlinu máš možnost si přidat vlastní menu kde si do položky uložíš svoje gcode příkazy.
Najdeš to v Configuration_adv.h - #define CUSTOM_USER_MENUS

přes posun os bych zavádění neřešil ...
  • 0

Rebel II V33 (Marlin 2.0.x), "Anikubík" Kossel Linear Plus (Marlin 1.1.x) - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
PrusaSlicer2, Simplify3D, TinkerCAD, FreeCad, OnShape
kroxigor
 
Příspěvky: 1659
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: výměna filamnetu - rychlost

Příspěvekod Onnyxer » 30.10.2019 13:11

vyzkouším user_menu. Díky
  • 0

MK3SMMU2, CTCA8, DIYi3, MICROi3 a 1000x500x500 ve vývoji
Onnyxer
 
Příspěvky: 3
Registrován: 24.06.2019 17:22
Bydliště: Vojkovice-Frýdek-Místek
Reputation: 0


Zpět na Marlin-fw

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník