Tištěné díly - Rebel sCUBE

Tištěné díly - Rebel sCUBE

Příspěvekod Rebel » 05.04.2017 23:45

Tištěné díly v1. Není to určitě finál, ale funguje to.
Sada zatím neobsahuje kryt zdroje a krabičku na elaktroniku. Sice jsou vymodelovány, ale ještě řeším finální verze.
V držáku ofuku tisku je i "REIDAmount" (ind./prox. senzor). Postupně budu doplňovat.

Pozor na změny, zatím je nebudu nijak popisovat, zveřejněné verze jsou pracovní ..........
Změněné modely mají v názvu číslo poslední verze.


Díly ke stažení (aktualizováno 20.6.2017) https://www.dropbox.com/sh/5m4q7t4jx3ch ... Oo_ba?dl=0
  • 0

Dan - Rebel ? ;) - http://rebelove.org - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini ! A naučte se používat pro STL přílohy čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
Rebel
 
Příspěvky: 3018
Images: 243
Registrován: 12.08.2013 11:44
Bydliště: HK
Reputation: 15

Re: Tištěné díly

Příspěvekod medapeta » 05.04.2017 23:56

A sakra :D Díky moc !
  • 0

Používám: HotEndy E3D, ložiska Igus Drylin, pružné spojky, heated bed MK3 ALU s ULTEM PEI povrchem
Tisknu na: Original Prusa i3 MK2, Rebelix X2, Rebel II HD, Rebel IIC 250x300x300
medapeta
 
Příspěvky: 988
Images: 57
Registrován: 31.05.2016 22:14
Bydliště: Praha
Reputation: 9

Re: Tištěné díly - Rebel sCUBE

Příspěvekod akademik » 11.08.2017 20:58

jakou funkci má tenhle díl ??

Obrázek
  • 0

Naposledy upravil akademik dne 14.08.2017 14:29, celkově upraveno 1
akademik
 
Příspěvky: 63
Registrován: 26.12.2013 01:58
Reputation: 0

Re: Tištěné díly - Rebel sCUBE

Příspěvekod PIMPin » 11.08.2017 21:17

že by na kabelový řetěz?
  • 0

PIMPin
 
Příspěvky: 95
Registrován: 18.12.2014 18:52
Bydliště: Rýmařov
Reputation: 0

Re: Tištěné díly - Rebel sCUBE

Příspěvekod akademik » 11.08.2017 23:41

kdyby to byl žlábek tak jistě, tohle ale je nahoře uzavřený ? nějak mi nedává smysl kudy ty kabely mají jako jít...
  • 0

akademik
 
Příspěvky: 63
Registrován: 26.12.2013 01:58
Reputation: 0

Re: Tištěné díly - Rebel sCUBE

Příspěvekod zemciko » 14.08.2017 13:42

Snažím se rozkliknout ten obrázek a háže mi to error...
Jinak z toho náhledu to klidně může být začátek pro kabely na který se přichytí řetěz. Navíc to má díru zespoda a něklik děr z boku......
  • 0

zemciko
 
Příspěvky: 765
Images: 9
Registrován: 09.05.2015 13:43
Reputation: 0

Re: Tištěné díly - Rebel sCUBE

Příspěvekod akademik » 14.08.2017 14:31

obrázek jsem opravil.. No je to asi ten kabelovej kanal kterej je dole dutej ale nejak nejsem schopnej si prerdstavit jak to tam ma fungovat s tim kabelovym retezem..
Nemate nekdo vic fotek uz hotovy sCube ?
  • 0

akademik
 
Příspěvky: 63
Registrován: 26.12.2013 01:58
Reputation: 0

Re: Tištěné díly - Rebel sCUBE

Příspěvekod zemciko » 14.08.2017 15:02

No chápu to tak že nad motorem nacvakneš jeden konec řetězu a pod motorem druhej. Nejspíš to autorovi kolidovalo s vozíkem tak kus řetězu nahradil, pro zpevnění, tuhým rovným kanálem do 1/3 délky.... Já tohle řeším tak že řetěz osy x mám horizontálně místo verikálně.
  • 0

zemciko
 
Příspěvky: 765
Images: 9
Registrován: 09.05.2015 13:43
Reputation: 0

Re: Tištěné díly - Rebel sCUBE

Příspěvekod akademik » 14.08.2017 16:19

jo je to tak, ona to není třetina, ale je to tak do 60%, ale jo už to vidím.. sem si nevšim toho kusu na zacvaknutí nad motorem :) Dík za nakopnutí.
Pravda je že řetěz horizontálně by se bez toho asi obešel.
  • 0

akademik
 
Příspěvky: 63
Registrován: 26.12.2013 01:58
Reputation: 0

Re: Tištěné díly - Rebel sCUBE

Příspěvekod Rebel » 14.08.2017 16:51

akademik píše: ....... Pravda je že řetěz horizontálně by se bez toho asi obešel.
A pouze by se tam nevešel :mrgreen:
  • 0

Dan - Rebel ? ;) - http://rebelove.org - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini ! A naučte se používat pro STL přílohy čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
Rebel
 
Příspěvky: 3018
Images: 243
Registrován: 12.08.2013 11:44
Bydliště: HK
Reputation: 15


Zpět na Rebel sCUBE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník