sCube a MMU

sCube a MMU

Příspěvekod RiMaServis » 05.06.2019 09:25

Řešil někdo něco ve stylu MMU od Průši pro sCube, existuje něco podobného, stačí 3 filamenty? Děkuji
  • 0

--------------------------------------------
Radek
Rebel II HD JRC, Rebel sCUBE , Rebel LC
RiMaServis
 
Příspěvky: 119
Registrován: 04.04.2016 13:13
Bydliště: Frýdlant n.O.
Reputation: 0

Re: sCube a MMU

Příspěvekod honzahs » 13.08.2019 18:44

RiMaServis píše:Řešil někdo něco ve stylu MMU od Průši pro sCube, existuje něco podobného, stačí 3 filamenty? Děkuji


Ano, mám na 4 filamenty :)
  • 0

Rebel II, Rebel SCUBE 300x300x475, Rebel SCUBE MultiMaterial(4) 350x220x210
Mám o kolečko víc :D
honzahs
 
Příspěvky: 113
Registrován: 12.01.2017 17:43
Bydliště: Vsetínsko, Zlínsko
Reputation: 0

Re: sCube a MMU

Příspěvekod RiMaServis » 13.08.2019 19:17

a zveřejníš nějaké info nebo fotky?
  • 0

--------------------------------------------
Radek
Rebel II HD JRC, Rebel sCUBE , Rebel LC
RiMaServis
 
Příspěvky: 119
Registrován: 04.04.2016 13:13
Bydliště: Frýdlant n.O.
Reputation: 0


Zpět na Rebel sCUBE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron