Maxi sCube

Maxi sCube

Příspěvekod Juraj » 18.09.2019 06:17

Ahojte. Nepokúšal sa niekto stavať sCube vo veľkosti 500x500x500? Zaujímalo by ma či na to budú stačiť tie 10mm tyče. Ďakujem za každý koment k veci.
  • 0

Juraj
 
Příspěvky: 110
Registrován: 19.02.2016 21:59
Reputation: 0

Re: Maxi sCube

Příspěvekod pepeflash » 18.09.2019 10:00

Nazdar.
Jeden človek z Maďarska má na youtube video, kde prerobil tlačiareň Tronxy cube na 12mm tyče a musel ich zrušiť , lebo mal problémy z ložiskami, ktoré sa zadrhávali. Použil systém V-slot (tri gumené koliečka na Al profile 2020 - napríklad tak to funguje na tlačiarni CR10).
  • 0

pepeflash
 
Příspěvky: 3
Registrován: 28.01.2018 20:17
Reputation: 0

Re: Maxi sCube

Příspěvekod Juraj » 18.09.2019 11:06

Cr10 S5 510x510x500mm mám a stojí to za prd. Tiež premýsľam nad tými Vslotami ale sCube by som dal len dlhše profily a tyče a bolo by. Len sa obávan prehýbania tých 10mm tyčí.
  • 0

Juraj
 
Příspěvky: 110
Registrován: 19.02.2016 21:59
Reputation: 0

Re: Maxi sCube

Příspěvekod Juraj » 19.09.2019 08:51

Tak som nad tým premýšľal a hodil diely do fusionu kde sa da upravovať STL. Napadlo ma miesto LM lozisiek pouzit klzne loziska v puzdre čím sa nezmení poloha dielov a stačí len v držiakoch tyčí zväčšiť priemer z 10mm na 12mm. Na túto úpravu je si myslím dostatočný priestor. Či to v praxi bude vyzerať tak dobre ako na monitore sa uvidí až budú diely vytlačené :D
4ks..PNG

4ks..PNG

91971-D7350.PNG
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Juraj
 
Příspěvky: 110
Registrován: 19.02.2016 21:59
Reputation: 0


Zpět na Rebel sCUBE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník