OT - Stolek pro Rebel 2

Před založením nového vlákna se zamyslete, jestli skutečně není kam zařadit a ušetřte tím adminům práci se zbytečným dodatečným tříděním fóra. Děkuji za pochopení. Klidně zde diskutujte o "pikačovinách", OT nebudou řešeny. Tedy stručně řečeno "HNOJNÍK PATŘÍ SEM" :D

Re: Stolek pro Rebel 2

Příspěvekod MichalG » 09.11.2017 00:03

honzahs píše:proč tam dává asi tak silnou desku? protože to dělá z jednoho plechu a uprostřed rámu je přebytečný odpad, který zužitkoval na stolek. Nic víc, nic míň. Ušetří se tam hodně materiálu a další práce s jiným plechem :) Taky ho má odlehčený tak, aby tolik nevážil. Nic víc, nic míň.

to vim moc dobre, na osu Z by ale stacil i slabsi a vysledek by byl vice mene stejnej protoze to jak ma Z osu uchycenou u I3 -I 3 mk2s by nezachranila zadna tloustka takze odtazkou je jestli delal stolek podle tloustky Z ramu nebo naopak :-D to uz by nam asi musel odpovedet sam, kazdopadne dat si 2mm nespecifikovanou hlinikocou desku pod bed neni nic chytreho
  • 0

Nabizim tistene dily
MichalG
 
Příspěvky: 354
Images: 0
Registrován: 28.03.2017 23:15
Reputation: 1

Re: Stolek pro Rebel 2

Příspěvekod honzahs » 09.11.2017 00:16

Nech si tam dá každý kdo chce co chce. Myslím, že Rebel moc dobře ví co stačí a dělá kvalitní stroje. Při stavbě Rebelů jsou použity jiné komponenty a ne Průša rám, proto je zde ta možnost si vybrat :) Průša platí za celý materiál i s odpadem. Myslíš, že bude ještě platit další plech a další odpad? Když podle tebe šetří kde se dá? A pokud se ti to pořád nelíbí, tak myslím, že pokud stůl nejezdí v ose Z, ale jen v Y, tak váha nehraje zas až takovou roli :)
PS: Dane, sorry že ti přidělávám práce :D
  • 0

Rebel II, Rebel SCUBE 300x300x475 :) je to obr.
honzahs
 
Příspěvky: 105
Registrován: 12.01.2017 17:43
Bydliště: Vsetínsko, Zlínsko
Reputation: 0

Re: Stolek pro Rebel 2

Příspěvekod MichalG » 09.11.2017 00:19

honzahs píše:Myslím, že Rebel moc dobře ví co stačí a dělá kvalitní stroje.

mam dojem ze to na co jsem reagoval nema s tim co nabizi rebel nic spolecneho ale treba se pletu :-D
  • 0

Nabizim tistene dily
MichalG
 
Příspěvky: 354
Images: 0
Registrován: 28.03.2017 23:15
Reputation: 1

Re: Stolek pro Rebel 2

Příspěvekod kroxigor » 09.11.2017 05:53

Pánové já bych to uzavřel s tím že opět podle MichalG dělají všichni všechno blbě jedině on ví co je spávně a jak má vypadat 3D tiskárna.
A je na nás tak hodnej a váží si nás, že nám ji neukáže aby nás neztrapnil... museli bysme se stydět jak jsme hloupí a jak je on geniální.
  • 0

Rebel II V33 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2.5 - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75 - služební
Slic3r, Simplify3D, 123Design, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1426
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 0

Re: OT - Stolek pro Rebel 2

Příspěvekod medapeta » 09.11.2017 09:26

Josef přemýšlí ekonomicky, takže má MK3. Neilz je jako vždy o krok vepředu a přemýšlí ekologicky, proto má moderní dřevěnou tiskárnu. Nic víc, nic míň.
  • 0

-------------------------------------------------------------------
Rebelix X2, Rebel II HD, Rebel IIC 250x300x300
A asi dvacet opravdu hodně velkých tiskáren v práci.
medapeta
 
Příspěvky: 1313
Images: 57
Registrován: 31.05.2016 22:14
Bydliště: Praha
Reputation: 9

Předchozí

Zpět na Co se nikam jednoznačně nehodí :)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník