Multi-Filamentier

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod Rebel » 20.07.2017 10:33

Beru to jako nazor, kterej chapu, nic mene je muj prinos i prez ta vse "pseudoproti" podstatne vetsi nez po jedinych 3 prispevcich na foru ten tvuj, takze si dovolim pokracovat v tom jak to delam bez vetsich zmen a zbytecne podpory "vykradacu myslenek".

Kdyz to pominu, tak ve zkratce:

- kdo chce pomoci, tak nema problem kontakt dohledat, napsat a v pripade spoluprace vyuzit nejake cloudove uloziste ci cokoli jineho, je to vec komunikace a dohody.
- pokud mi napise clovek u ktereho vidim, ze ma historicky neco rozumneho na foru za sebou, nemam mu problem zdrojaky poslat. Je to proste podle "ksiftu" a o duvere. Pokud toho zneuzije, nic s tim nenadelam, ale nezblaznim se z toho.
- kdo chce, tak z STL dostane jak dostatecne presne rozmery, tak ho lze prevest do rozumneji editovatelneho formatu. Tedy tve tvrzeni je pouze neznalost a kdo to mysli vazne a umi modelovat, tak si prekresli stejne dil podle sveho a neupravuje zdrojak.

Tedy v tuto chvili nemam o cem vic premejslet.

Ad BTW: pokud se pohybujes v IT a znas nejake programatory, tak si urcite postrehl, ze ty "zapaleni" delaji v noci a prez den spi :D Takze mladej urcite neco napise, coz urcite nebude dopoledne, nic mene nazor na zverejneni kodu bude mit asi obdobny, protoze se v tom proste chce vypopelit sam. Ma okolo sebe dost programatoru, kteri mu jsou ochotni poradit a zna je osobne, ale proste dokud to da sam, tak nechce.
  • 0

Dan - Rebel ? ;) - http://rebelove.org - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, Anycubic Photon ! A naučte se používat pro STL přílohy čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
Rebel
 
Příspěvky: 3359
Images: 243
Registrován: 12.08.2013 11:44
Bydliště: HK
Reputation: 100
Zasloužil bys asi medajli :) Nebo jsi admin :D

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod medapeta » 20.07.2017 10:37

Ahoj, nabízím překlad do DE a kompilaci v nejnovějším Visual Studiu, které mám legálně koupené.
  • 0

-----------------------------------------------------
Naše země, naše pravidla. Čobol Go Home Obrázek
medapeta
 
Příspěvky: 1452
Images: 57
Registrován: 31.05.2016 22:14
Bydliště: Praha
Reputation: 4
Jen tak dál :)

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod Rebelino » 20.07.2017 12:26

medapeta píše:Ahoj, nabízím překlad do DE a kompilaci v nejnovějším Visual Studiu, které mám legálně koupené.

Já si myslím, že angličtina zatím postačí.. další tlačítko se stejně nevejde :D
V rámci studia mám legálně přístup k nejnovějším vývojářským nástrojům.
BTW na verzi visual studia nezáleží. Záleží na verzi frameworku.
  • 0

Rebelino
 
Příspěvky: 25
Registrován: 11.01.2014 13:03
Reputation: 10
Jen tak dál :)

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod oscar » 20.07.2017 12:45

Tak alespon zapni u toho Form1 Localizable na true. at to vygeneruje resx :)

Kód: Vybrat vše
File.WriteAllText(string.Format("{0}\\data.tmp", tempPath), Process.GetCurrentProcess().MainModule.FileName);


nemusis, tu cestu muzes dat jako argument procesu
  • 0

.... večer se přezujou, hodinu frézujou ....
oscar
 
Příspěvky: 731
Images: 4
Registrován: 16.06.2014 20:51
Bydliště: Perníkovice
Reputation: 10
Jen tak dál :)

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod Rebelino » 20.07.2017 13:38

oscar píše:Tak alespon zapni u toho Form1 Localizable na true. at to vygeneruje resx :)

Kód: Vybrat vše
File.WriteAllText(string.Format("{0}\\data.tmp", tempPath), Process.GetCurrentProcess().MainModule.FileName);


nemusis, tu cestu muzes dat jako argument procesu

Vím, že to s těma jazykama v ty appce je fuj, ale fakt se mi to nechce vsechno presouvat do resx souboru :D
U toho updateru kdybych to teď změnil, některým lidem by to nemuselo chodit. Musel bych sem na forum uploadnout novou verzi.
  • 0

Rebelino
 
Příspěvky: 25
Registrován: 11.01.2014 13:03
Reputation: 10
Jen tak dál :)

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod medapeta » 20.07.2017 16:19

Tak sem pastni link na nejčerstvější verzi na tom Onedrive ne ? Pokud tedy přemazáváš ty starší a název je stejný.
  • 0

-----------------------------------------------------
Naše země, naše pravidla. Čobol Go Home Obrázek
medapeta
 
Příspěvky: 1452
Images: 57
Registrován: 31.05.2016 22:14
Bydliště: Praha
Reputation: 4
Jen tak dál :)

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod MartinCZ » 15.10.2018 09:23

Ahoj, nevím proč, ale program mi jde jen spustit, ale to je vše.
Přetáhnutí souboru nejde (zobrazí se přeškrtlé kolečko) a jeho ruční otevření sice otevře cestu, ale po vybrání souboru opět nic. Soubory jsou generované z Repetiera.
Mám Windows 10 64bit. Spuštení jako správce ani různé režimy kompatibility nepomáhaji...
  • 0

MartinCZ
 
Příspěvky: 24
Registrován: 20.10.2016 11:52
Bydliště: Znojemsko
Reputation: 0

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod Rebel » 22.10.2018 07:34

Musim mladyho "probudit", at na to zkusi mrknout, ale bez nejakejch dalsich informaci asi bude tezko neco resit, protoze mi to beha na nekolika PC s Win10 bez problemu.
  • 0

Dan - Rebel ? ;) - http://rebelove.org - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, Anycubic Photon ! A naučte se používat pro STL přílohy čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
Rebel
 
Příspěvky: 3359
Images: 243
Registrován: 12.08.2013 11:44
Bydliště: HK
Reputation: 100
Zasloužil bys asi medajli :) Nebo jsi admin :D

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod Rebelino » 22.10.2018 13:13

MartinCZ píše:Ahoj, nevím proč, ale program mi jde jen spustit, ale to je vše.
Přetáhnutí souboru nejde (zobrazí se přeškrtlé kolečko) a jeho ruční otevření sice otevře cestu, ale po vybrání souboru opět nic. Soubory jsou generované z Repetiera.
Mám Windows 10 64bit. Spuštení jako správce ani různé režimy kompatibility nepomáhaji...


Ve Windows nejdou do okna přetahovat soubory, když je aplikace spuštěná jako správce. Ta druhá chyba, na tu se budu muset mrknout.

Pošlete sem načítaný gcode prosím.
  • 0

Rebelino
 
Příspěvky: 25
Registrován: 11.01.2014 13:03
Reputation: 10
Jen tak dál :)

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod MartinCZ » 25.10.2018 10:53

Ono je jedno jaký gcode sem dám, nenačte mi to žádný. Přitom je to bez problémů vytiskne.

https://www.dropbox.com/s/l80cx9e9iq32cna/krouzek.gco?dl=0
  • 0

MartinCZ
 
Příspěvky: 24
Registrován: 20.10.2016 11:52
Bydliště: Znojemsko
Reputation: 0

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod Rebelino » 25.10.2018 12:09

Našel jsem chybu, opravím ji až budu moct.
  • 0

Rebelino
 
Příspěvky: 25
Registrován: 11.01.2014 13:03
Reputation: 10
Jen tak dál :)

Předchozí

Zpět na Rebel SW

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník