Multi-Filamentier

Multi-Filamentier

Příspěvekod Rebelino » 14.05.2017 15:19

Asi není třeba to komentovat. V případě problémů či námětu na vylepšení pište.
Aplikace umí přidávat a odebírat 'výškové body'(příkazy na výměnu filamentu) z vašeho gcodu.

DOWNLOAD NEJNOVĚJŠÍ VERZE
>program se updatuje automaticky, po updatu se zobrazí seznam novinek


Ať slouží :D

Tom



OBRÁZKY:

    1.png

    2.png

    3.png

    3DVisualizer.PNG

    SPOOL.png

    SPINNER.png
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil Rebelino dne 26.07.2017 01:01, celkově upraveno 44
Rebelino
 
Příspěvky: 21
Registrován: 11.01.2014 13:03
Reputation: 0

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod bahora » 14.05.2017 15:36

Napsat multiplatformně? Nemám to totiž jak vyzkoušet :)
  • 0

bahora
 
Příspěvky: 126
Images: 1
Registrován: 23.11.2016 01:12
Reputation: 0

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod Rebelino » 14.05.2017 16:16

neumim :D
  • 0

Rebelino
 
Příspěvky: 21
Registrován: 11.01.2014 13:03
Reputation: 0

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod kroxigor » 14.05.2017 16:27

Multiplatformně si to můžeš vyzkoušet u Průši :wink:
http://www.prusaprinters.org/color-print/
  • 0

Rebel II HD V32 (Marlin 1.1.x) - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75 - služební
Slic3r, Simplify3D, 123Design, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1203
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 0

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod bahora » 14.05.2017 17:21

kroxigor píše:Multiplatformně si to můžeš vyzkoušet u Průši :wink:
http://www.prusaprinters.org/color-print/


Děkuji zkusím
  • 0

bahora
 
Příspěvky: 126
Images: 1
Registrován: 23.11.2016 01:12
Reputation: 0

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod Rebel » 16.05.2017 09:38

Trochu vylepšená verze k dispozici :)
  • 0

Dan - Rebel ? ;) - http://rebelove.org - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini ! A naučte se používat pro STL přílohy čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
Rebel
 
Příspěvky: 3017
Images: 243
Registrován: 12.08.2013 11:44
Bydliště: HK
Reputation: 15

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod Rebel » 16.05.2017 10:20

Ještě opravena drobná chybka ve verzi 1.1 :D
  • 0

Dan - Rebel ? ;) - http://rebelove.org - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini ! A naučte se používat pro STL přílohy čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
Rebel
 
Příspěvky: 3017
Images: 243
Registrován: 12.08.2013 11:44
Bydliště: HK
Reputation: 15

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod Rebelino » 17.05.2017 19:36

Verze 1.2 si už poradí i s Z-liftem.
V nápovědě jsou pro případ popsané jednotlivé funkce aplikace :D
  • 0

Rebelino
 
Příspěvky: 21
Registrován: 11.01.2014 13:03
Reputation: 0

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod Rebelino » 18.05.2017 21:53

Ve verzi 1.3 jsem opravil chybu načítání, kvůli které se špatně načetla výška první vrstvy.
Dále jsem opravil vizualizaci tak, aby bylo číslo vrstvy podle výškového bude přesné :)
  • 0

Rebelino
 
Příspěvky: 21
Registrován: 11.01.2014 13:03
Reputation: 0

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod Rebelino » 27.05.2017 00:42

Verze 1.4 je dostupná ke stažení :)
  • 0

Rebelino
 
Příspěvky: 21
Registrován: 11.01.2014 13:03
Reputation: 0

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod Rebelino » 21.06.2017 12:39

Verze 1.5 je dostupná :)
  • 0

Rebelino
 
Příspěvky: 21
Registrován: 11.01.2014 13:03
Reputation: 0

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod Rebelino » 05.07.2017 20:11

Verzí 1.6 jsme "překonali" Průšův color-print. Teď si program poradí i s gcodem, se kterým Průša zatím ne ;)
  • 0

Rebelino
 
Příspěvky: 21
Registrován: 11.01.2014 13:03
Reputation: 0

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod NuClear235 » 09.07.2017 19:12

Mohl bych poprosit o upravu GUI?
Na mém notebooku s rozlišením 1366x768 se aplikace nezobrazuje korektně a "zalézá za roh", viz přiložené obrázky.
image2.JPG

image1.JPG

Nejsou vidět body. A když nějaký "poslepu" vytvořím, tak se již k němu nedostanu.
Nabízím klidně jako betatester.
Děkuji
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
NuClear235
 
Příspěvky: 10
Registrován: 12.06.2017 18:44
Reputation: 0

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod medapeta » 09.07.2017 19:32

Ta apka ma cca 400x620px. Nemáš náhodou spíš nastaveno zvětšení obrazu ve Windows ?
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Používám: HotEndy E3D, ložiska Igus Drylin, pružné spojky, heated bed MK3 ALU s ULTEM PEI povrchem
Tisknu na: Original Prusa i3 MK2, Rebelix X2, Rebel II HD, Rebel IIC 250x300x300
medapeta
 
Příspěvky: 986
Images: 57
Registrován: 31.05.2016 22:14
Bydliště: Praha
Reputation: 9

Re: Multi-Filamentier

Příspěvekod NuClear235 » 09.07.2017 19:41

Mám tam 125% a záměrně. Abych neměl titěrné písmo a ikony na ploše:-)
Zatím jsem se s problémem nikde nesetkal, tak mě to zaskočilo.
Když systém přepnu na 100%, tak je aplikace funkční.
Děkuji

Apropo, chodí ti aplikace s GCODEm ze Simplify ?
Mě ne, aktivuje bod dřív.
Se Sli3r OK.
  • 0

NuClear235
 
Příspěvky: 10
Registrován: 12.06.2017 18:44
Reputation: 0

Další

Zpět na Rebel SW

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník