FW Marlin pro Rebel scube

FW Marlin pro Rebel scube

Příspěvekod firewire » 15.04.2018 18:35

Ahojte mam prosim dotaz, byl by nekdo tak hodny a mohl mi poslat upraveny firmware pro rebel scube? mam tak trochu problemy a nevim presne kde co v tom firmware nastavit :-(

Pouzivam tyto soucastky:

Deska: Rumba
drivery: DRV8825 na vsech osach
Motory: NEMA SX-17-1005VLQEF na vsech osach
Endostopy: osa X a Y Osa Z je rizena indukcni sondou s reidou
Remenice: GT2 16 zubu
Display: FULL GRAPHICS SMART CONTROLLER
Zdroj: 12V
Tiskova plocha: 25x25x25

Filament neni rizeny pres endostop

Dekuji za pripadny hotovy firmware, budu velice vdecny
  • 0

firewire
 
Příspěvky: 179
Registrován: 07.01.2014 15:47
Reputation: 0

Re: FW Marlin pro Rebel scube

Příspěvekod firewire » 17.04.2018 20:23

Nikdo neporadi? :(
  • 0

firewire
 
Příspěvky: 179
Registrován: 07.01.2014 15:47
Reputation: 0

Re: FW Marlin pro Rebel scube

Příspěvekod czgif » 17.04.2018 20:49

Ahoj,

a tohle ti nestačí :)

viewtopic.php?f=58&t=1970
  • 0

_________________________
Printig by Repetier Server
and Rebel II-G , Rebel III-G 300x300x300
_________________________
czgif
 
Příspěvky: 38
Registrován: 17.10.2017 13:48
Bydliště: Lanskroun
Reputation: 0

Re: FW Marlin pro Rebel scube

Příspěvekod firewire » 18.04.2018 15:02

fimware mam tento stazeny ale nejede jak by mel, jsem prave doufal, ze nekdo by dokazal podle veci vyse presneji ten dany firmware upravit :-(
  • 0

firewire
 
Příspěvky: 179
Registrován: 07.01.2014 15:47
Reputation: 0

Re: FW Marlin pro Rebel scube

Příspěvekod MichalG » 18.04.2018 18:47

vzdyt na to co pises je nastavenej, co ti nejde ?
  • 0

Nabizim tistene dily
MichalG
 
Příspěvky: 389
Images: 0
Registrován: 28.03.2017 23:15
Reputation: 2
Jen tak dál :)

Re: FW Marlin pro Rebel scube

Příspěvekod czgif » 18.04.2018 19:29

Čau,


chtělo by napsat co ti nefunguje. Pak se to dá řešit.

Odesláno z mého ONEPLUS A5000 pomocí Tapatalk
  • 0

_________________________
Printig by Repetier Server
and Rebel II-G , Rebel III-G 300x300x300
_________________________
czgif
 
Příspěvky: 38
Registrován: 17.10.2017 13:48
Bydliště: Lanskroun
Reputation: 0

Re: FW Marlin pro Rebel scube

Příspěvekod firewire » 18.04.2018 19:39

nefunguje osa Z ta indukcni civka a nemam spinac na filamentu, takze tohle bych potreboval vypnout, jelikoz jsem pochopil ze v danem firmware je nastaven ale nevim kde to zakazat
  • 0

firewire
 
Příspěvky: 179
Registrován: 07.01.2014 15:47
Reputation: 0

Re: FW Marlin pro Rebel scube

Příspěvekod MichalG » 18.04.2018 20:11

pokud vim tak nic vypinat nemusis

mas sondu pripojenou prez tohle ?
  • 0

Nabizim tistene dily
MichalG
 
Příspěvky: 389
Images: 0
Registrován: 28.03.2017 23:15
Reputation: 2
Jen tak dál :)

Re: FW Marlin pro Rebel scube

Příspěvekod firewire » 18.04.2018 21:22

mam ji pripojenou pres reidu ale nejak nereaguje ta kontrolka nahore nesviti cervene a taky nevim kde ve firmware se da nastavit velikost tistene plochy
  • 0

firewire
 
Příspěvky: 179
Registrován: 07.01.2014 15:47
Reputation: 0

Re: FW Marlin pro Rebel scube

Příspěvekod tom666 » 19.04.2018 06:35

firewire píše:mam ji pripojenou pres reidu ale nejak nereaguje ta kontrolka nahore nesviti cervene ...

Funkcnost indukcneho senzora si vies overit aj mimo tlaciarne.
Prikladom nech su ti nasledujuce videa:
phpBB [video]

phpBB [video]


firewire píše:... taky nevim kde ve firmware se da nastavit velikost tistene plochy

http://marlinfw.org/docs/configuration/configuration.html#movement-bounds
  • 0

Prusa i3 MK2s, Creality Ender-3, Anycubic i3 Mega, Sunhokey Prusa i3 Clone, Rebel II Bowden Variant (rozostavany)
tom666
 
Příspěvky: 455
Images: 0
Registrován: 14.09.2016 17:00
Bydliště: Nitra (SK)
Reputation: 14
Jen tak dál :)


Zpět na Software & Firmware

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník