REBEL II V29

Re: REBEL II V29

Příspěvekod Wakis » 11.11.2014 10:33

Mám dotaz :-D V materiálu na rebela je psáno pro lineární vedení XY toto:
365mm hlazená ocelová tyč průměr 8mm H9 (H8)
315mm (310mm) hlazená ocelová tyč průměr 8mm H9 (H8)
305mm (310mm) hlazená ocelová tyč průměr 8mm H9 (H8)

Tak jak mám tu tyč teda uříznout? 315 a 305? nebo 310 a 310. Nebo co přesně znamenají míry v závorce? :) Děkuji
  • 0

Wakis
 
Příspěvky: 49
Registrován: 27.10.2014 22:19
Reputation: 0

Re: REBEL II V29

Příspěvekod Rebel » 11.11.2014 16:29

To znamena, ze kdyz misto 2ks 315 a 2ks 305 riznes 4ks 210, tak se prd stane :D
  • 0

Dan - Rebel ? ;) - http://rebelove.org - Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, Anycubic Photon ! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
Rebel
 
Příspěvky: 3617
Images: 243
Registrován: 12.08.2013 11:44
Bydliště: HK.......není Hong Kong :D
Reputation: 101
Zasloužil bys asi medajli :) Nebo jsi admin :D

Re: REBEL II V29

Příspěvekod hopik » 11.11.2014 16:43

Rebel píše:To znamena, ze kdyz misto 2ks 315 a 2ks 305 riznes 4ks 210, tak se prd stane :D

210 by uz bolo asi malo :D
  • 0

hopik
 
Příspěvky: 163
Registrován: 15.01.2014 18:36
Bydliště: Ružomberok
Reputation: 0

Re: REBEL II V29

Příspěvekod Wakis » 11.11.2014 17:25

OK :-D tak já to udělám asi přesně, ta chvilka navíc mi nic neudělá :)
Když jsem tu hlazenou tyč kupoval, vzal jsem 2 metry a u pokladny jsem se uplně zhrozil když mi řekly cenu... celých 22kč :D a ještě se mě ptala jestli to chci napsat na firmu :D ... jsem čekal že to bude v řádu stovek, tak doufám že mi nedaly nějakou maketu ocele :-D
  • 0

Wakis
 
Příspěvky: 49
Registrován: 27.10.2014 22:19
Reputation: 0

Re: REBEL II V29

Příspěvekod Rebel » 11.11.2014 17:29

To asi jo, 210 bude asi fakt malo :D Maly muzou 2x, zkusim 310 :D
  • 0

Dan - Rebel ? ;) - http://rebelove.org - Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, Anycubic Photon ! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
Rebel
 
Příspěvky: 3617
Images: 243
Registrován: 12.08.2013 11:44
Bydliště: HK.......není Hong Kong :D
Reputation: 101
Zasloužil bys asi medajli :) Nebo jsi admin :D

Re: REBEL II V29

Příspěvekod qmax » 11.11.2014 17:52

Wakis píše:OK :-D tak já to udělám asi přesně, ta chvilka navíc mi nic neudělá :)
Když jsem tu hlazenou tyč kupoval, vzal jsem 2 metry a u pokladny jsem se uplně zhrozil když mi řekly cenu... celých 22kč :D a ještě se mě ptala jestli to chci napsat na firmu :D ... jsem čekal že to bude v řádu stovek, tak doufám že mi nedaly nějakou maketu ocele :-D

Pokud mas hodne penez tak se koukni sem na vodici tyce:D http://www.cncshop.cz/linearni-vedeni_c
  • 0

qmax
 
Příspěvky: 71
Registrován: 23.10.2014 18:47
Reputation: 0

Re: REBEL II V29

Příspěvekod Wakis » 11.11.2014 18:44

qmax píše:Pokud mas hodne penez tak se koukni sem na vodici tyce:D http://www.cncshop.cz/linearni-vedeni_c

To je dobrý, zase tak kvalitní to mít nemusim :-D
  • 0

Wakis
 
Příspěvky: 49
Registrován: 27.10.2014 22:19
Reputation: 0

Re: REBEL II V29

Příspěvekod qmax » 21.12.2014 10:02

Mam dotaz, jak velky problem je, dyz na Z ose me ty mosazne matky nedrzi v pojezdu? V navodu JRC je napsane, ze to tma musi drzet pevne..me to vypadne kdyz to otocim. dik
  • 0

qmax
 
Příspěvky: 71
Registrován: 23.10.2014 18:47
Reputation: 0

Re: REBEL II V29

Příspěvekod Mirec » 21.12.2014 12:04

Soupni tam matky a zalep je bud sekundakem alebo ja to robim tak, ze ich zatavim pajkou....pak ti uz nevypadnou...
  • 0

REBEL II - Arduino Mega 2560 + RAMPS 1.4
Mirec
 
Příspěvky: 187
Images: 1
Registrován: 03.02.2014 20:47
Reputation: 0

Re: REBEL II V29

Příspěvekod qmax » 02.01.2015 18:22

Nemate nekdo nahodou drzak na 350w zdroj? Ty z 250W tam nepasuji(nebo mam malou predstavivost:D). U zroje mam vrchni stranu uplne plochou
  • 0

qmax
 
Příspěvky: 71
Registrován: 23.10.2014 18:47
Reputation: 0

Re: REBEL II V29

Příspěvekod hanysl » 02.01.2015 20:33

qmax píše:Nemate nekdo nahodou drzak na 350w zdroj? Ty z 250W tam nepasuji(nebo mam malou predstavivost:D). U zroje mam vrchni stranu uplne plochou

Ten držák co hledas je u rebela III někde tam ho najdeš
  • 0

Rebel II.b single Z motor.
hanysl
 
Příspěvky: 254
Registrován: 08.01.2014 22:03
Bydliště: Šenov u Ostravy
Reputation: 0

Re: REBEL II V29

Příspěvekod qmax » 02.01.2015 20:55

Ok, kouknu tam, to me nenapadlo:)
  • 0

qmax
 
Příspěvky: 71
Registrován: 23.10.2014 18:47
Reputation: 0

Re: REBEL II V29

Příspěvekod qmax » 03.01.2015 00:33

Tam jsem taky nasel jenom pro 250W. Nevim jestli mam jenom jiny typ nebo je fakt rozdil mezi 250W a 350W.
  • 0

qmax
 
Příspěvky: 71
Registrován: 23.10.2014 18:47
Reputation: 0

Re: REBEL II V29

Příspěvekod hanysl » 03.01.2015 02:15

  • 0

Rebel II.b single Z motor.
hanysl
 
Příspěvky: 254
Registrován: 08.01.2014 22:03
Bydliště: Šenov u Ostravy
Reputation: 0

Re: REBEL II V29

Příspěvekod Mirec » 03.01.2015 14:01

Drzak zdroje 350W pre REBEL II bol vo verzii 28.

drzak_350w_zrkadlovy.stl


Drzaky_zdroje_350W_H.STL
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
REBEL II - Arduino Mega 2560 + RAMPS 1.4
Mirec
 
Příspěvky: 187
Images: 1
Registrován: 03.02.2014 20:47
Reputation: 0

PředchozíDalší

Zpět na Rebel II

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron