prekreslenie stl ??

prekreslenie stl ??

Příspěvekod cucpo » 28.11.2016 15:34

Pani pls asi blby dotaz ale casto tu vidim ze upravujete rozne vyrobky a predpokladam ze podklady k tom mate .stl Ako sa da upravit .stl ? (prekreslit dorobit atd...) a je to vobec mozne ci radsej prekreslite na novo ???
  • 0

cucpo
 
Příspěvky: 51
Registrován: 23.05.2015 14:55
Reputation: 0

Re: prekreslenie stl ??

Příspěvekod oscar » 28.11.2016 15:49

https://all3dp.com/free-stl-editor-open-edit-stl-file/

ve freecadu udelam solid a ten uz editovatelny v modelovacim SW je.

misto oblouku jsou samozrejme primky....
  • 0

.... večer se přezujou, hodinu frézujou ....
oscar
 
Příspěvky: 708
Images: 4
Registrován: 16.06.2014 20:51
Bydliště: Perníkovice
Reputation: 6

Re: prekreslenie stl ??

Příspěvekod cucpo » 28.11.2016 16:18

v mojej jednoduchej reci kmena z stl urobis v freecad editovatelny objekt ale len ako cely objekt nedaju sa jeho jednotlive casti editovat.
  • 0

cucpo
 
Příspěvky: 51
Registrován: 23.05.2015 14:55
Reputation: 0

Re: prekreslenie stl ??

Příspěvekod bigbejcek » 28.11.2016 16:31

Ve FreeCADu si z STL uděláš step nebo iges a v jiném software si po importu můžeš dělat co uznáš za vhodné.
Ovšem spoustu věcí stejně musíš nakreslit znovu protože rádius nebo plocha z křivek je problém.
  • 0

bigbejcek
 
Příspěvky: 95
Images: 0
Registrován: 20.12.2015 17:08
Bydliště: Prágl
Reputation: 0

Re: prekreslenie stl ??

Příspěvekod crown » 28.11.2016 16:47

no a ty jednoduche upravy nekdy delam v tinkercad.com - je to online, naimportujes STL a muzes rovnou upravovat. potom vyexportujes.

Jde to tam treba rozdelit, pridat diru, kus uriznout a tak. Freecad toho umi vic.
  • 0

crown
 
Příspěvky: 265
Registrován: 08.11.2015 09:30
Reputation: 0

Re: prekreslenie stl ??

Příspěvekod cucpo » 28.11.2016 17:28

pani dik za info poskusam
  • 0

cucpo
 
Příspěvky: 51
Registrován: 23.05.2015 14:55
Reputation: 0


Zpět na Další SW pro tisk

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník