Designspark Mechanical

Designspark Mechanical

Příspěvekod Vitenzi » 01.02.2019 05:29

Zdravim vas, nainstalaoval jsem tento program ale v okne kde se ma malovat tak se nic nezobrazuje. I kdyz stahnu nejaky model a vkozim do programu tak okno kde se ma zobrazit model je porad seda. Ale kdyz v tom okne pojybuji mysi tak vidim souradnice xyz takze model je. Reinstal nepomohl. Nesetkal se nekdo s tim ? Dekuji za radu.
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vitenzi
 
Příspěvky: 3
Registrován: 31.01.2019 17:49
Reputation: 0

Re: Designspark Mechanical

Příspěvekod Dinous » 01.02.2019 05:45

POdívej se do položky zobrazení zda máš zatrhlé vše potřebné.
  • 0

Rebel II 12V 200x200; Rebel II c 300x200 ; Anycubic Photon S
Dinous
 
Příspěvky: 77
Registrován: 22.05.2018 05:38
Bydliště: Boskovice
Reputation: 0

Re: Designspark Mechanical

Příspěvekod Vitenzi » 01.02.2019 07:01

Nevim co jeste by mohlo byt. Vse jsem prosel a porsd stejny problem.
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vitenzi
 
Příspěvky: 3
Registrován: 31.01.2019 17:49
Reputation: 0

Re: Designspark Mechanical

Příspěvekod Pedro35 » 01.02.2019 21:01

Prestav si v nastaveniach zobrazenia grafické rozhranie na OpenGL alebo DirectX a bude to OK. Mne to funguje s OpenGL (NVIDIA GEFORCE 760). Nie som pri PC, kde to mám nainštalované, takže Ti presne neviem povedať, kde presne v nastaveniach to je. Mal som rovnaký problém a uvedený postup to vyriešil.
  • 0

Pedro35
 
Příspěvky: 37
Registrován: 06.04.2016 14:56
Reputation: 0

Re: Designspark Mechanical

Příspěvekod akademik » 02.02.2019 08:13

v prvni rade aktualizovat ovladace graficky karty. A taky na starsich inegrovanych grafikach (intel HD atp) nekdy zobrazovani ve 3D proste zlobi a nejde s tim delat nic (+ vyzkouset prepinani OpenGL-DirectX jak pise Pedro)
  • 0

akademik
 
Příspěvky: 173
Registrován: 26.12.2013 01:58
Reputation: 3
Jen tak dál :)

Re: Designspark Mechanical

Příspěvekod Dinous » 17.09.2019 10:13

Nechci zakádat nové téma, tak se optám zde.
DSM používám na kreslení co potřebuji a je super.
Na zkoušku jsem si nahodil plnou verzi SpaceClaim zkouším v tom kreslit závity, ta funkce tam na to je, ale nefunguje mi to. JE to jen nějaká kosmetická fukce nebo to opravdu umí i vyexportovat např. do STL?
Díky
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Rebel II 12V 200x200; Rebel II c 300x200 ; Anycubic Photon S
Dinous
 
Příspěvky: 77
Registrován: 22.05.2018 05:38
Bydliště: Boskovice
Reputation: 0

Re: Designspark Mechanical

Příspěvekod zemciko » 21.09.2019 14:14

99% funkcí "závity" v CADech jsou jen "kosmetické". Tj. nakreslí to závit na odvozený 2d výkres a ukáže ho to v 3D náhledu, ale v reálu tam žádný závit neudělá. Pokud ho tam chceš fyzicky budeš muset natvrdo pomocí spirály buď závit přidělat nebo "vyříznout" plus na konci dodělat sražení/výběh závitu...
  • 0

zemciko
 
Příspěvky: 1228
Images: 9
Registrován: 09.05.2015 13:43
Reputation: 0

Re: Designspark Mechanical

Příspěvekod boraicho » 21.09.2019 18:20

v dsm daš pull , klikneš na značku že to chceš točiť potom vyberieš osu okolo ktorej to chceš točiť a v nastaveni zaškrtneš šrubovicu
  • 0

boraicho
 
Příspěvky: 337
Registrován: 15.02.2016 21:36
Reputation: 0

Re: Designspark Mechanical

Příspěvekod Dinous » 21.09.2019 19:11

Jen jsem doufal , že ten zavit to udělá samo.
Fusion360 to myslim umí a je taky zadarmo vyzkouším a dám vědět.




boraicho píše:v dsm daš pull , klikneš na značku že to chceš točiť potom vyberieš osu okolo ktorej to chceš točiť a v nastaveni zaškrtneš šrubovicu
  • 0

Rebel II 12V 200x200; Rebel II c 300x200 ; Anycubic Photon S
Dinous
 
Příspěvky: 77
Registrován: 22.05.2018 05:38
Bydliště: Boskovice
Reputation: 0

Re: Designspark Mechanical

Příspěvekod boraicho » 22.09.2019 10:18

urobi, ale musiš mu dať najprv tvar a ten tvar potom vytiahneš
  • 0

boraicho
 
Příspěvky: 337
Registrován: 15.02.2016 21:36
Reputation: 0


Zpět na Další SW pro tisk

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník