Simplify3D nastaveni pro sCUBE

Simplify3D nastaveni pro sCUBE

Příspěvekod NuClear235 » 07.10.2018 19:50

Zdravím,
nepodělil by se někdo o nastavení Simplify3D pro sCUBE, prosím?
Něco jsem stáhnul, něco porychtoval sám...ale netisknu stále dokonale.
Nemáte to někdo odladěné ?
Zajímá mě profil pro PLA a PETg.
Moc děkuji.
  • 0

NuClear235
 
Příspěvky: 21
Registrován: 12.06.2017 18:44
Reputation: 0

Re: Simplify3D nastaveni pro sCUBE

Příspěvekod lubos » 07.10.2018 21:48

PETG tisknu na skoro defaultní nastavení, jenom jsem do scripts vložíl nějaký ten kód pro FRNDA sondu (z osa, induckční snímač), PLA neumím, nikdy jsem ho netiskl.

Napiš co tě konkrétně zajímá.
  • 0

lubos
 
Příspěvky: 152
Registrován: 03.02.2014 14:59
Bydliště: Úvaly
Reputation: 0

Re: Simplify3D nastaveni pro sCUBE

Příspěvekod lubosh » 08.10.2018 07:08

Večer ho sem dám, ale není to žádná věda.
Oboje se tiskne skvěle, jen pokaždé jinak, hlavně ofuk.
Rychlosti 50 vnitřní a 30 venkovní, teplota 240 PET (PM) a 220 PLA (Fillamentum).
Vrstva 0,15.
Chlazení u velkých tisků nepouštím, u malých 100% PLA a 30% PET.

Tak zde to je, ovšem pro deltu (jen jiný tvar podložky):
PLA a PET.zip
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
lubosh
 
Příspěvky: 717
Registrován: 19.11.2014 16:42
Bydliště: Praha 10
Reputation: 6
Jen tak dál :)

Re: Simplify3D nastaveni pro sCUBE

Příspěvekod NuClear235 » 17.10.2018 18:59

Díky. Co je Frnda sonda ? Ta halova sonda pro vyrovnani podlozky ?
  • 0

NuClear235
 
Příspěvky: 21
Registrován: 12.06.2017 18:44
Reputation: 0

Re: Simplify3D nastaveni pro sCUBE

Příspěvekod lubosh » 17.10.2018 19:59

Správně je P.I.N.D.A.
Halova sonda reaguje na magnet.
Pinda je indukční sonda, reaguje na vodivý kov.
  • 0

lubosh
 
Příspěvky: 717
Registrován: 19.11.2014 16:42
Bydliště: Praha 10
Reputation: 6
Jen tak dál :)

Re: Simplify3D nastaveni pro sCUBE

Příspěvekod kroxigor » 18.10.2018 03:02

P.I.N.D.A. je Prusa Induction bla bla bla
Tady používáme REIDA (čti rajda :) ) Rebel Induction Autoleveling :mrgreen:
viewtopic.php?f=8&t=1762&p=20809&hilit=REIDA#p20809
  • 0

Rebel II V33 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2.5 - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
Slic3r PE, Simplify3D, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1476
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: Simplify3D nastaveni pro sCUBE

Příspěvekod NuClear235 » 18.10.2018 05:16

Ja mam vychozi indukcni sondu. Mam ale takovej divnej pocit. Kdyz tiskarnu cerstve zapnu a nahreju, provede autokalibraci , tak prvni tisk dobry. Kdyz dam druhy tisk, tak po autokalibraci mi prvni vrstva vyskove nesedi a musim ji rucne doladit (je vysoko). Je to normalni?
  • 0

NuClear235
 
Příspěvky: 21
Registrován: 12.06.2017 18:44
Reputation: 0

Re: Simplify3D nastaveni pro sCUBE

Příspěvekod Rebel » 18.10.2018 12:35

A mas ji zapojenou tak, ze se ji spina napajeni jen pri kalibraci?
  • 0

Dan - Rebel ? ;) - http://rebelove.org - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, Anycubic Photon ! A naučte se používat pro STL přílohy čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
Rebel
 
Příspěvky: 3348
Images: 243
Registrován: 12.08.2013 11:44
Bydliště: HK
Reputation: 100
Zasloužil bys asi medajli :) Nebo jsi admin :D

Re: Simplify3D nastaveni pro sCUBE

Příspěvekod kroxigor » 18.10.2018 12:36

Jo stejnej problém měl Průša u MK2 s P.I.N.D.A. když se tiskárna nenechala vychladnout a tisklo se hned další tak autokalibrace neseděla. Proto má teď u MK3 P.I.N.D.A. 2 tepelnou kalibraci a je to znatelně lepší i když taky né úplně 100% ...
  • 0

Rebel II V33 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2.5 - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
Slic3r PE, Simplify3D, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1476
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: Simplify3D nastaveni pro sCUBE

Příspěvekod NuClear235 » 18.10.2018 18:54

Ano spina se jen pri kalibraci.
  • 0

NuClear235
 
Příspěvky: 21
Registrován: 12.06.2017 18:44
Reputation: 0

Re: Simplify3D nastaveni pro sCUBE

Příspěvekod NuClear235 » 18.10.2018 20:49

To mate PINDA2 na CUBE?
Koukal jsem ze ma 4 vyvody. Nemaji ten termistor na ni vyvedenej a nezpracovavaji to pak nejak softwarove?


kroxigor píše:Jo stejnej problém měl Průša u MK2 s P.I.N.D.A. když se tiskárna nenechala vychladnout a tisklo se hned další tak autokalibrace neseděla. Proto má teď u MK3 P.I.N.D.A. 2 tepelnou kalibraci a je to znatelně lepší i když taky né úplně 100% ...
  • 0

NuClear235
 
Příspěvky: 21
Registrován: 12.06.2017 18:44
Reputation: 0


Zpět na Další SW pro tisk

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků