Repetier přestal pracovat

Repetier přestal pracovat

Příspěvekod hanysl » 25.09.2015 12:37

Stalo se už někomu to, že když v Repetieru dá připojit k tiskárně, tak se Repetier připojí a hned poté přestane pracovat?
Mám Windows 10 64bit a prakticky přes kabel je to nepoužitelné ...
  • 0

Rebel II.b single Z motor.
hanysl
 
Příspěvky: 255
Registrován: 08.01.2014 22:03
Bydliště: Šenov u Ostravy
Reputation: 0

Re: Repetier přestal pracovat

Příspěvekod oscar » 25.09.2015 21:27

Car: prosim o prispevky k veci. Smazano.
  • 0

.... večer se přezujou, hodinu frézujou ....
oscar
 
Příspěvky: 731
Images: 4
Registrován: 16.06.2014 20:51
Bydliště: Perníkovice
Reputation: 10
Jen tak dál :)

Re: Repetier přestal pracovat

Příspěvekod kroxigor » 26.09.2015 07:02

Tak to máš něco blbě. Testoval jsem tisk z Win10 a naprosto bez problémů. Zkontroluj si správné ovladače pro USB řadič na desce.
  • 0


PrusaSlicer2, Simplify3D, TinkerCAD, FreeCad, OnShape
kroxigor
 
Příspěvky: 1748
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: Repetier přestal pracovat

Příspěvekod Rebel » 26.09.2015 11:36

hanysl píše:....... se Repetier připojí a hned poté přestane pracovat?
Mám Windows 10 64bit .....

Podle ceho usuzujes, ze se to pripojilo? Podle zezelenani cudlajzu "Pripojit tiskarnu", ktery bohuzel znamena, ze se otevrel pouze seriovy port? Co rika Log?
  • 0

Dan - Rebel ? ;) - http://rebelove.org - Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, Anycubic Photon ! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
Rebel
 
Příspěvky: 3756
Images: 243
Registrován: 12.08.2013 11:44
Bydliště: HK.......není Hong Kong :D
Reputation: 106
Zasloužil bys asi medajli :) Nebo jsi admin :D

Re: Repetier přestal pracovat

Příspěvekod hanysl » 04.10.2015 10:47

Tak problém byl identifikován, na kartě v tiskárně mám háčky a asi i čárky a pokud tiskárnu připojím s SD kartou, Reptier padne, bez karty je to OK, netušil jsem, že taková banalita nadělá takovou paseku
  • 0

Rebel II.b single Z motor.
hanysl
 
Příspěvky: 255
Registrován: 08.01.2014 22:03
Bydliště: Šenov u Ostravy
Reputation: 0

Re: Repetier přestal pracovat

Příspěvekod Rebel » 04.10.2015 11:17

No, bohuzel je repetier plny drobnych zadrhelu :D
  • 0

Dan - Rebel ? ;) - http://rebelove.org - Nevyzkoušíš = nevíš - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, Anycubic Photon ! Pro STL přílohy použij čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
Rebel
 
Příspěvky: 3756
Images: 243
Registrován: 12.08.2013 11:44
Bydliště: HK.......není Hong Kong :D
Reputation: 106
Zasloužil bys asi medajli :) Nebo jsi admin :D

Re: Repetier přestal pracovat

Příspěvekod Borat » 15.05.2016 18:42

Zdravím. Repetier host poslední verze 1.6.1 Win 10 procesor i5 4gb RAM grafická karta integrovaná...

Poprvé jsem na pády repetier narazil jen při větších objektech teď to dělá iz i píšťalka.... 2x předinstalovany repetier a mezi tím jednou i Win....

Je nějaká záplata ?? Nebo nějaká starší verze ck je stabilnější??? Dekuji
  • 0

Borat
 
Příspěvky: 25
Registrován: 19.11.2015 23:42
Reputation: 0

Re: Repetier přestal pracovat

Příspěvekod bv9 » 15.05.2016 20:06

Já mám na WIN 10 verzi 1.0.6. a jede bez problémů.
  • 0

REBEL II HD od JRC, Repetier-host V1.0.6.
bv9
 
Příspěvky: 125
Registrován: 22.03.2016 17:48
Bydliště: Břeclav
Reputation: 0


Zpět na Repetier-host-server-fw

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník