CuraEngine - OSX

CuraEngine - OSX

Příspěvekod RatPick » 26.12.2018 09:52

Ahojte, mam dotaz.

Od kamosa som dostal tlacku, nie rebela ale Fabrikator ii Mini. Adapter a soft som musel hladat na nete. Nasiel som ale iba Slic3r a chcel by som vyskusat aj CuraEngine. Preto sa pytam, da sa niekde zohnat?
  • 0

RatPick
 
Příspěvky: 3
Registrován: 23.12.2018 22:24
Reputation: 0

Re: CuraEngine - OSX

Příspěvekod kroxigor » 26.12.2018 14:57

  • 0

Rebel II V33 (Marlin 2.0.x), "Anikubík" Kossel Linear Plus (Marlin 1.1.x) - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
PrusaSlicer2, Simplify3D, TinkerCAD, FreeCad, OnShape
kroxigor
 
Příspěvky: 1651
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: CuraEngine - OSX

Příspěvekod RatPick » 27.12.2018 15:43

Potrebujem ho dostat do Repetieru :). Ultimaker mi nechce zobrat nastavenie tlaciarne :)
  • 0

RatPick
 
Příspěvky: 3
Registrován: 23.12.2018 22:24
Reputation: 0

Re: CuraEngine - OSX

Příspěvekod tom666 » 27.12.2018 16:49

@RatPick
Je to taky velky problem si to prepnut priamo v Repetier-Host :?:
Predpokladam, ze aj verzia pre Mac obsahuje tuto moznost :wink:
Repetier Host.jpg
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
„Len dve veci sú nekonečné. Vesmír a ľudská hlúposť. Pri tej prvej si však nie som taký istý.“ (Albert Einstein)
tom666
 
Příspěvky: 553
Images: 0
Registrován: 14.09.2016 17:00
Bydliště: Nitra (SK)
Reputation: 14
Jen tak dál :)

Re: CuraEngine - OSX

Příspěvekod tom666 » 27.12.2018 16:51

RatPick píše:... Ultimaker mi nechce zobrat nastavenie tlaciarne :)

To sa mi moc nezda :roll: Nieco robis zle :!:
phpBB [video]
  • 0

„Len dve veci sú nekonečné. Vesmír a ľudská hlúposť. Pri tej prvej si však nie som taký istý.“ (Albert Einstein)
tom666
 
Příspěvky: 553
Images: 0
Registrován: 14.09.2016 17:00
Bydliště: Nitra (SK)
Reputation: 14
Jen tak dál :)

Re: CuraEngine - OSX

Příspěvekod kroxigor » 27.12.2018 19:13

RatPick píše:Potrebujem ho dostat do Repetieru :). Ultimaker mi nechce zobrat nastavenie tlaciarne :)


Tak to máš smolíka pro Mac není Cura do RepetierHostu dostupná https://forum.repetier.com/discussion/4 ... -as-slicer
  • 0

Rebel II V33 (Marlin 2.0.x), "Anikubík" Kossel Linear Plus (Marlin 1.1.x) - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
PrusaSlicer2, Simplify3D, TinkerCAD, FreeCad, OnShape
kroxigor
 
Příspěvky: 1651
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D


Zpět na Repetier-host-server-fw

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník