Přednastavení tisku v Repetier Host nejde smazat

Přednastavení tisku v Repetier Host nejde smazat

Příspěvekod MartinSSS » 13.01.2017 19:03

Ahoj, nedávno jsem dostavěl Rebela II a začal úspěšně tisknout. V průběhu ladění tiskových parametrů jsem si vytvořil několik přednastavení Sliceru a profilů pro použitý materiál a teď jsem zjistil, že žádný z nich k mému překvapení nejde smazat - resp. tlačítko pro odebrání v konfuguračním okně funguje a smazání proběhne, jakmile ale konfigurační okno zavřu, tak v seznamu přednastavení v Repetir Hostu smazaná položka stále je.
Netuší někdo jak se toho zbavit? Nejsou přednastavení někde uložená třeba formou texťáku?? Při prvotních experimentech s tiskem jsem tam nasekal spoustu přednastavení, která jsou teď zbytečná a nejde se jich zbavit, takže to začíná být značně nepřehledné.... :?

Díky za rady
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
MartinSSS
 
Příspěvky: 13
Registrován: 16.10.2016 11:00
Bydliště: MS Beskydy
Reputation: 0

Re: Přednastavení tisku v Repetier Host nejde smazat

Příspěvekod medapeta » 13.01.2017 19:05

Je to primo ve slic3ru
  • 0

Chceš naštvat lidi ? Dej blbci funkci :-)
medapeta
 
Příspěvky: 1505
Images: 57
Registrován: 31.05.2016 22:14
Bydliště: Praha
Reputation: -1
Pokud je snaha, dá se to napravit.

Re: Přednastavení tisku v Repetier Host nejde smazat

Příspěvekod MartinSSS » 13.01.2017 19:12

No v okně Slic3ru to smažu tlačítkem a zmizí to - viz obrázek. Když to okno zavřu a otevřu znova tak je to zase zpět... Tak se ptám, jestli to nejde smáznout někde takříkajíc přímo - odstraněním souboru v průzkumníku...
  • 0

MartinSSS
 
Příspěvky: 13
Registrován: 16.10.2016 11:00
Bydliště: MS Beskydy
Reputation: 0

Re: Přednastavení tisku v Repetier Host nejde smazat

Příspěvekod Pepe_Lopez » 14.01.2017 15:50

Hledej tady:
Kód: Vybrat vše
C:\Users\Pepe\AppData\Roaming\Slic3r

Předpokládám že máš widle
  • 0

Rebel II LE (Lopez Edition = kříženec v33 a II.b + tuning) (Marlin) - domácí, Rebel II v27 - ex.
1x Rebel II JRC HD (Marlin) - pracovní, 3x 3DS Cube 3 - pracovní, 2x 3DS CubePro Duo - pracovní
Pepe_Lopez
 
Příspěvky: 214
Registrován: 25.05.2014 23:07
Bydliště: kousek od Žatce
Reputation: 0

Re: Přednastavení tisku v Repetier Host nejde smazat

Příspěvekod kroxigor » 14.01.2017 16:05

Pokud se nepletu jde smazat to nastavení, které není v Repetieru vybrané, ale už jsem Rerpetier hodně dlouho nepoužil ...
  • 0

Rebel II V33 (Marlin 2.0.x), "Anikubík" Kossel Linear Plus (Marlin 1.1.x) - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
PrusaSlicer2, Simplify3D, TinkerCAD, FreeCad, OnShape
kroxigor
 
Příspěvky: 1651
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: Přednastavení tisku v Repetier Host nejde smazat

Příspěvekod MartinSSS » 14.01.2017 16:40

Pepe_Lopez píše:Hledej tady:
Kód: Vybrat vše
C:\Users\Pepe\AppData\Roaming\Slic3r

Předpokládám že máš widle


Díky moc, přesně tohle jsem potřeboval - už mám vyčištěno :P
  • 0

MartinSSS
 
Příspěvky: 13
Registrován: 16.10.2016 11:00
Bydliště: MS Beskydy
Reputation: 0


Zpět na Repetier-host-server-fw

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník