grafika teploty

Re: grafika teploty

Příspěvekod samorost » 29.01.2017 17:13

Ahoj,
asi nejvetsi problem mam s tim, co kazdy vi, jen ja ne ;-)
---
Jsem uplna lama a potreboval bych vect za rucicku.
Proste predchozi zkusenosti coby elektronik a programator jsou mi na dve veci, kdyz nevim, co spolu souvisi a proc.
---
Asi bych potreboval si s nekym podebatit pres Skype. Obetuje se nekdo ?
Mam Rebel III.
  • 0

samorost
 
Příspěvky: 13
Registrován: 30.12.2016 15:14
Reputation: 0

Re: grafika teploty

Příspěvekod oscar » 30.01.2017 11:32

spis to vypada jako seznamka.

co konkretne Ti nefunguje, s cim potrebujes poradit? dodej logy, screeny ci obrazky...
  • 0

.... večer se přezujou, hodinu frézujou ....
oscar
 
Příspěvky: 731
Images: 4
Registrován: 16.06.2014 20:51
Bydliště: Perníkovice
Reputation: 10
Jen tak dál :)

Re: grafika teploty

Příspěvekod neilz » 30.01.2017 12:23

ja tisknu druhej den ae uz sem neco pochytil :-D par fotek v podpisu
z ceho tisknes a na co ?
vytisky vetsinou nedrzi kdyz mas moc velkou vuli mezi sklem a triskou a prvni vrstva se dostatecne neprilepi
na trisku 0.2 bys mel mit vysku vrstvy cca 0.12
  • 0

neilz
 
Příspěvky: 197
Images: 0
Registrován: 14.03.2015 03:31
Reputation: -51

Re: grafika teploty

Příspěvekod samorost » 30.01.2017 14:11

prvni vrstva je hruba, teda ten obloucek okolo vytisku je hruby a HE nestaci roztapet dalsi filament.
Teda mam zacatecni podavani filamentu prilis rychle.
  • 0

samorost
 
Příspěvky: 13
Registrován: 30.12.2016 15:14
Reputation: 0

Re: grafika teploty

Příspěvekod neilz » 30.01.2017 14:40

hruba to znamena co ? mela by bejt trochu rozplacla, pak drzi nejlip

si udelej rysku u pritlaku, dalsi po 5cm a v manualnim ovladani dej na extruderu osuv 50 a musi to doject presne k druhy rysce, jestli ne uprav v EEPROM

porad si nerekl z ceho tisknes
  • 0

neilz
 
Příspěvky: 197
Images: 0
Registrován: 14.03.2015 03:31
Reputation: -51

Re: grafika teploty

Příspěvekod samorost » 30.01.2017 16:00

myslim, ze PLA
---
problem je, ze to mam z druhe ruky a vlastne zacinam uplne na zelene louce.
Jinak centrala behala a teda byla nastavena. Problem teda bude spoluprace se slicerom.
---
netusim, jak se dostat do te EEPROMky, linkni mi program
---
Jsem elektronik a teda vim, co je EEPROM.
Sam programujem Atmely a teda rozumim hantyrce okolo programovani.
Toto je nove, musim se to naucit komentovat.
---
Celkem by se mi hodila nejaka sbirka zkusebnich vytisku (STL), abych mohl testovat.
  • 0

samorost
 
Příspěvky: 13
Registrován: 30.12.2016 15:14
Reputation: 0

Re: grafika teploty

Příspěvekod neilz » 30.01.2017 16:24

otevri repetier host jdi do nastaveni a tam mas EEPROM, tam nastavis posuvy atd

to ze to mel nekdo nastaveny neznamena ze to je nastaveny ted, staci vyndat sklo, trochu jinak ho otocit a muzes nastavovat znova pokud neni dokonale rovne coz urcite neni

klikni v manualnim ovladani na domecek osy Z a strc pod trisku papir, mel bys citit odpor trisky, pokud ce soupe papir pod triskou lehce tak je triska moc vysoko a musis zvednout sklo, takhle to promer v kazdym rohu
  • 0

neilz
 
Příspěvky: 197
Images: 0
Registrován: 14.03.2015 03:31
Reputation: -51

Re: grafika teploty

Příspěvekod samorost » 30.01.2017 16:38

hotovo, co dal ?
  • 0

samorost
 
Příspěvky: 13
Registrován: 30.12.2016 15:14
Reputation: 0

Předchozí

Zpět na Repetier

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník