Reperier host cakanie na teplotu

Reperier host cakanie na teplotu

Příspěvekod risoo » 29.07.2017 13:28

zdar
v simplify3d je pri nastaveni teplot veta. :
wait for temperature controller to stabilize before beginning build
tlaciaren caka kym sa nedosiahnu teploty ktore su nastavene .

kde take nieco najdem v repetieri??
v najnovsej verzii 2.0.2 je v prusa sl. mozne davat start gcode aj k materialu.

vyriesil som to tak ze som tam pridal
M140 S60
M190 S60
M104 S210 T0
M109 S210 T0

je to mozne spravit nejako inak, aby sa tam ten gcode nemusel davat???
je to dost nepohodlne pre uzivatelov, aby si stale menili gcode.?
dlho som rep. nepouzival, tak som to neriesil.
  • 0

mam prusu MX2 clone titan extrud (clone) + orig. E3D HE,
pouzivam dosku MKS GEN1.4 (papaa ramps. 1.4 - never)
sCUBE - work in progres
tlace cez Rpi3 a repetier server.
risoo
 
Příspěvky: 30
Registrován: 18.01.2015 15:54
Reputation: 0

Re: Reperier host cakanie na teplotu

Příspěvekod zemciko » 30.07.2017 12:51

V repetieru? Ten přece sám kód negeneruje. Využívá k tomu externí program ve kterém to nastavíš jak chceš...
Jinak ty tvoje příkazy mi nedávají smysl.
Naco zdvojovat příkaz ohřej na teplotu příkazem ohřej na teplotu a čekej až se nahřeje, ten první je tam pak zbytečný...
Jinak osobně raději nahřeju tiskárnu na potřebné teploty předtím než spustím program a do něj dávám jen příkazy kde se nečeká.
  • 0

zemciko
 
Příspěvky: 765
Images: 9
Registrován: 09.05.2015 13:43
Reputation: 0

Re: Reperier host cakanie na teplotu

Příspěvekod svobpata » 30.07.2017 20:36

Mě to dělá automaticky, repetier host, simplify, slic3r, octoprint, astroprint, to bude tim gcodem
Ps: raději bych tam dal wait než opětovné nahřání, to pak nemá smysl
  • 0

svobpata
 
Příspěvky: 216
Registrován: 02.01.2016 14:53
Reputation: 0

Re: Reperier host cakanie na teplotu

Příspěvekod risoo » 31.07.2017 12:54

zemciko píše:V repetieru? Ten přece sám kód negeneruje. Využívá k tomu externí program ve kterém to nastavíš jak chceš...
Jinak ty tvoje příkazy mi nedávají smysl.
Naco zdvojovat příkaz ohřej na teplotu příkazem ohřej na teplotu a čekej až se nahřeje, ten první je tam pak zbytečný...
Jinak osobně raději nahřeju tiskárnu na potřebné teploty předtím než spustím program a do něj dávám jen příkazy kde se nečeká.



tie prikazy som paicol s gcodu co vygeneroval simplify.
ako neviem, davnejsie si pametam, tak som tlacil z repetieru stale a nemal som s tym problem.

chcem to tak preto, lebo niekedy to spustam cez repetier server a sama tlaciaren sa musi nastavit na to co potrebuje.
  • 0

mam prusu MX2 clone titan extrud (clone) + orig. E3D HE,
pouzivam dosku MKS GEN1.4 (papaa ramps. 1.4 - never)
sCUBE - work in progres
tlace cez Rpi3 a repetier server.
risoo
 
Příspěvky: 30
Registrován: 18.01.2015 15:54
Reputation: 0


Zpět na Repetier

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník