Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Nabídky 3D tisku konkrétních model či sad dílů, workshopů atd. - PODMÍNKOU NABÍDKY JE UVEDENÍ CENY nabízené služby či zboží.

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod kroxigor » 13.01.2018 13:56

svobpata píše:Tiskárna má glcd, příjde mi lepší, mám gt2 řemeny, mk42 podložku nemám, autokalibraci můžu přidat, průšův fw jsem ještě nezkusil portnout na ramps, minirambo si kupovat nebudu ani nechci protože drivery tam prostě nevyměníš, je spoustu možností jak je odpálit, původně tiskárna byla rebel II od zahradnika, takže díly jsou to kvalitní


Možná se pletu ale Zahradník dával k tiskárnám bílej GT,2,5

Průšův FW na to nenatáhneš páč funguje právě jen s MiniRambem a Text. LCD (integrované drivrery se nastavují právě z FW nikoliv poťákem, je upravený tak, že na FGLCD nefunguje)
Právě díky MiniRambu a Průša FW má jako jedna z mála RepRap tiskáren certifikaci pro Windows 10 a lze tisknout přímo ze systému 3DPrintem
  • 0

Rebel II V33 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2.5 - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
Slic3r PE, Simplify3D, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1503
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod svobpata » 13.01.2018 13:58

Myslím kdybych portnul ten fw tak si samozřejmě vezmu textovy lcd
  • 0

svobpata
 
Příspěvky: 259
Registrován: 02.01.2016 14:53
Reputation: 0

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod MichalG » 13.01.2018 14:27

stejne to neprodas za tu cenu i kdyz z toho budes delat prusu coz neni ani naznakem, inzerat na bazosi uz mas snad nekolik mesicu a zacinal si pokud si dobre pamatuju na 19 999, az to das na tech 8 500 tak mozna budes mit sanci to prodat
  • 0

Nabizim tistene dily
MichalG
 
Příspěvky: 393
Images: 0
Registrován: 28.03.2017 23:15
Reputation: 2
Jen tak dál :)

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod kissman » 14.01.2018 02:37

A prej MK2 :roll: :lol: trapezy na spojkach, trapezy v loziskach, bez MK42, bez E3D v6, bez Ramba, bez PINDY a ani ten extruder neni poradne udelanej zezadu jako u MK2.

Takze abych to shrnul... s Prusou MK2 to nema spolecneho nic... je to bastl, jeste k tomu s nesmysly v konstrukci. Az na tom budu moct pustit stejny Gcode se stejnou pripravou jako na MK2 a vyleze z toho stejny vytisk, pak tomu tak mozna muzes trochu rikat :) jinak ne.

Predstavil bych si cenu cca. 5 000,- max. :roll:
  • 0

Tiskárny: Prusa i3 MK2, MK3, RebeliX X2 XL dual, 3DS CubePro Duo, Cube, ProJet 1200, BCN3D Sigma, FF Finder
Používám: Simplify3D, Repetier Server
kissman
 
Příspěvky: 151
Registrován: 26.10.2015 18:42
Bydliště: Sokolov
Reputation: 0

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod svobpata » 14.01.2018 22:29

Výtisk ti z stejného gcodu vyleze téměř identický, já do ní rvu gcody z mk2 a někdy i z mk3, zvládá to bez problémů, ale nebudu to dál všelijak obhajovat, pokud nemáte zájem tak se prostě neozývejté
  • 0

svobpata
 
Příspěvky: 259
Registrován: 02.01.2016 14:53
Reputation: 0

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod MichalG » 14.01.2018 23:04

jenze lidi by se ozvat meli protoze to co delas ty je vpodstate okradani toho kdo si to koupi a nevyzna se v tom, ta tva tiskarna ma polovicni hodnotu nez za kterou ji prodavas a hlavne ji vydavas za tiskarnu s kterou nema nic spolecneho a jeste mas konstrukci "vylepsenou" k horsimu, secteno podtrzeno u me je to podvod na zakaznika
  • 0

Nabizim tistene dily
MichalG
 
Příspěvky: 393
Images: 0
Registrován: 28.03.2017 23:15
Reputation: 2
Jen tak dál :)

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod kroxigor » 15.01.2018 05:59

svobpata píše:Výtisk ti z stejného gcodu vyleze téměř identický, já do ní rvu gcody z mk2 a někdy i z mk3, zvládá to bez problémů, ale nebudu to dál všelijak obhajovat, pokud nemáte zájem tak se prostě neozývejté


To bych chtěl vidět jak to vezme gcode z MK2 potažmo z MK3 když mají jinou velikost bedu, startovací gcode má sekvenci pro autoleveling a na začátku jede vyrovnávací linka směrem na X která se ti kousne o přední klips.

Jedná se o to, že si klidně prodávej 3D tiskárnu, ale neoblbuj lidi tím, že to je Průša MK2 když to je splácenec všeho co jsi potkal na internetu naplácanýho na Rebela ...

Tohle taky není Ferrari protože to je červený auto s koněm
Obrázek
  • 0

Rebel II V33 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2.5 - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
Slic3r PE, Simplify3D, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1503
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod svobpata » 15.01.2018 08:17

Startovací gcode načte levelingový data a nekousne se o klipsy, ty jsem posunul
  • 0

svobpata
 
Příspěvky: 259
Registrován: 02.01.2016 14:53
Reputation: 0

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod medapeta » 15.01.2018 10:29

Kurva Páťo, jseš fakt natvrdlej ?
Změň název vlákna z "Prusa i3 mk2 v rebel rámu" na "Bastl Rebel Patrik Edition" a všichni budou v pohodě. To že si sám myslíš že jsi stvořil zázrak neznamená že to tak je. Nevím jak tiskárna tiskne nebo netiskne, ale neoblbuj lidi. Tohle se k MK2 ani nepřibližuje.
  • 0

Dobroser = člověk, který se snaží obohatit společnost zdánlivým konáním dobra.
Nemám rád dobrosery, zvášť ty z pod Tater, kterých se na českých diskusních forech vyrojilo jak masařek na kravinci .
medapeta
 
Příspěvky: 1453
Images: 57
Registrován: 31.05.2016 22:14
Bydliště: Praha
Reputation: 4
Jen tak dál :)

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod svobpata » 15.01.2018 10:41

Nejde mi změnit název vlákna, jinak zajímavej nápad na název tiskárny
  • 0

svobpata
 
Příspěvky: 259
Registrován: 02.01.2016 14:53
Reputation: 0

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod medapeta » 15.01.2018 10:54

Požádej moderátora
  • 0

Dobroser = člověk, který se snaží obohatit společnost zdánlivým konáním dobra.
Nemám rád dobrosery, zvášť ty z pod Tater, kterých se na českých diskusních forech vyrojilo jak masařek na kravinci .
medapeta
 
Příspěvky: 1453
Images: 57
Registrován: 31.05.2016 22:14
Bydliště: Praha
Reputation: 4
Jen tak dál :)

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod MichalG » 15.01.2018 14:54

a co tady https://pc.bazos.cz/inzerat/83107687/Pr ... m-ramu.php
tady ti to taky nejde opravit ? :-D :-D
  • 0

Nabizim tistene dily
MichalG
 
Příspěvky: 393
Images: 0
Registrován: 28.03.2017 23:15
Reputation: 2
Jen tak dál :)

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod kissman » 15.01.2018 15:43

Tak to byl dobrej for :D ze to vytiskne stejny gcode :D jakoze ostatni se podivujou nad klipsama a kalibraci :D ale to ze budes tisknout mimo podlozku a ze mas HE ktery celkem urcite neni shodny s E3D, tak zapomen, ze na tom vytisknes kdy stejny gcode.
  • 0

Tiskárny: Prusa i3 MK2, MK3, RebeliX X2 XL dual, 3DS CubePro Duo, Cube, ProJet 1200, BCN3D Sigma, FF Finder
Používám: Simplify3D, Repetier Server
kissman
 
Příspěvky: 151
Registrován: 26.10.2015 18:42
Bydliště: Sokolov
Reputation: 0

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod svobpata » 15.01.2018 15:45

Pojezd v ose x je 230mm a plocha je posunutá do středu tiskové plochy podle slic3r a tisknu na tom gcode z prusacontrol
  • 0

svobpata
 
Příspěvky: 259
Registrován: 02.01.2016 14:53
Reputation: 0

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod kroxigor » 15.01.2018 15:59

Tak se ukaž no ... :D
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Rebel II V33 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2.5 - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
Slic3r PE, Simplify3D, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1503
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

PředchozíDalší

Zpět na Nabídky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků