Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Nabídky 3D tisku konkrétních model či sad dílů, workshopů atd. - PODMÍNKOU NABÍDKY JE UVEDENÍ CENY nabízené služby či zboží.

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod crown » 15.01.2018 16:55

tak mu do toho neryjte, cenu si urcuje on a bud to proda nebo ne. Od Z by to stalo uplne stejne drahe (nesestavene) a tady je predpokladam uz sestavena a serizena. Jinak Prusa to opravdu neni, ale koho to zajima.
  • 0

crown
 
Příspěvky: 303
Registrován: 08.11.2015 09:30
Reputation: 0

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod tomast » 15.01.2018 19:01

kroxigor píše:Tak se ukaž no ... :D

To je ale pro šířku podložky 250mm, ne? :D
  • 0

tomast
 
Příspěvky: 102
Images: 1
Registrován: 20.11.2017 21:44
Bydliště: Praha
Reputation: 0

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod svobpata » 15.01.2018 19:01

Ano je, ale kdy budeš tisknout po celý ploše?
  • 0

svobpata
 
Příspěvky: 258
Registrován: 02.01.2016 14:53
Reputation: 0

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod kroxigor » 15.01.2018 19:12

svobpata píše:Nejde mi změnit název vlákna, jinak zajímavej nápad na název tiskárny


Při editaci 1. příspěvku by to změnit mělo jít. teď jsem to zkoušel na jednom ze svých vláken...
  • 0

Rebel II V33 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2.5 - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75 - služební
Slic3r, Simplify3D, 123Design, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1443
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 0

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod svobpata » 15.01.2018 19:13

Dělám to z tapatalku a nejsem u pc, proto mi to nejde
  • 0

svobpata
 
Příspěvky: 258
Registrován: 02.01.2016 14:53
Reputation: 0

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod kroxigor » 15.01.2018 19:18

tomast píše:
kroxigor píše:Tak se ukaž no ... :D

To je ale pro šířku podložky 250mm, ne? :D


No když tvrdí na předchozí stránce...
svobpata píše:Výtisk ti z stejného gcodu vyleze téměř identický, já do ní rvu gcody z mk2 a někdy i z mk3, zvládá to bez problémů, ale nebudu to dál všelijak obhajovat, pokud nemáte zájem tak se prostě neozývejté
  • 0

Rebel II V33 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2.5 - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75 - služební
Slic3r, Simplify3D, 123Design, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1443
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 0

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod Klaudius » 15.01.2018 20:28

Už ho netrápte. Beztak to nepredá. Pripomína mi praktiky s Anet8 - tiež sa kade-tade píše, že je to Prusa, rovnako dobrá, len lacnejšia. Cenové rozpätie 120-380,-€. A reálna kvalita a hodnota vieme aká je...
  • 0

Klaudius
 
Příspěvky: 90
Registrován: 15.02.2016 12:15
Bydliště: Bratislava - okolie
Reputation: 0

Re: Prusa i3 mk2 v rebel rámu

Příspěvekod kissman » 15.01.2018 21:44

svobpata píše:Ano je, ale kdy budeš tisknout po celý ploše?


Temer vzdy kdyz neco tisknu :)
  • 0

Tiskárny: Prusa i3 MK2, MK3, RebeliX X2 XL dual, 3DS CubePro Duo, Cube, ProJet 1200, BCN3D Sigma, FF Finder
Používám: Simplify3D, Repetier Server
kissman
 
Příspěvky: 151
Registrován: 26.10.2015 18:42
Bydliště: Sokolov
Reputation: 0

Předchozí

Zpět na Nabídky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník