Diely pre cyclop 3D skener

Nabídky 3D tisku konkrétních model či sad dílů, workshopů atd. - PODMÍNKOU NABÍDKY JE UVEDENÍ CENY nabízené služby či zboží.

Re: Diely pre cyclop 3D skener

Příspěvekod medapeta » 30.08.2017 21:33

MichalG píše:Takze porad stejne, ten scanner ma jednu zasadni chybu a to ze tocna se nemuze naklanet takze roviny a vrsek neveme, pak uz by to pouzitelne bylo


Už máš pro nás tu bezchybnou tiskárnu, kterou jsi slíbil před půl rokem ?
  • 0

-------------------------------------------------------------------
Rebelix X2, Rebel II HD, Rebel IIC 250x300x300
A asi dvacet opravdu hodně velkých tiskáren v práci.
medapeta
 
Příspěvky: 1363
Images: 57
Registrován: 31.05.2016 22:14
Bydliště: Praha
Reputation: 6
Jen tak dál :)

Re: Diely pre cyclop 3D skener

Příspěvekod medapeta » 30.08.2017 21:42

M&A 3D tlac píše:Inak neviem preco tu riesite skener , ked sa tu ma riesit PREDAJ PLASTOVÝCH DIELOV


Aby se Oskar nenudil :lol:
  • 0

-------------------------------------------------------------------
Rebelix X2, Rebel II HD, Rebel IIC 250x300x300
A asi dvacet opravdu hodně velkých tiskáren v práci.
medapeta
 
Příspěvky: 1363
Images: 57
Registrován: 31.05.2016 22:14
Bydliště: Praha
Reputation: 6
Jen tak dál :)

Re: Diely pre cyclop 3D skener

Příspěvekod zemciko » 31.08.2017 10:05

medapeta píše:
M&A 3D tlac píše:Inak neviem preco tu riesite skener , ked sa tu ma riesit PREDAJ PLASTOVÝCH DIELOV


Aby se Oskar nenudil :lol:


Protože to spolu dost souvisí :0) Pokud je to pořád k ničemu tak to jen tak neprodáš..
  • 0

zemciko
 
Příspěvky: 1105
Images: 9
Registrován: 09.05.2015 13:43
Reputation: 0

Re: Diely pre cyclop 3D skener

Příspěvekod Rebel » 31.08.2017 10:16

Tak by se to tu mohlo panove trochu sklidnit. "K nicemu" se tiskne a prodava spousta jinejch veci a jejich vyuziti bych nechal na pripadnem zajemci. Diskuze o problematice, uzitecnosti ci neuzitecnosti celku (ktery zde nabizen neni) nepatri do sekce nabidek. Tedy kdo nema zajem nakupovat, at nehnoji vlakno. Zbytek do samostatneho tematu, ktere tu nekde i myslim je, nebo si zalozte nove, ale k veci. Rozumime si ???!!!
  • 0

Dan - Rebel ? ;) - http://rebelove.org - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, Anycubic Photon ! A naučte se používat pro STL přílohy čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
Rebel
 
Příspěvky: 3281
Images: 243
Registrován: 12.08.2013 11:44
Bydliště: HK
Reputation: 100
Zasloužil bys asi medajli :) Nebo jsi admin :D

Re: Diely pre cyclop 3D skener

Příspěvekod medapeta » 31.08.2017 10:31

Konkrétně je to: viewtopic.php?f=24&t=1360
  • 0

-------------------------------------------------------------------
Rebelix X2, Rebel II HD, Rebel IIC 250x300x300
A asi dvacet opravdu hodně velkých tiskáren v práci.
medapeta
 
Příspěvky: 1363
Images: 57
Registrován: 31.05.2016 22:14
Bydliště: Praha
Reputation: 6
Jen tak dál :)

Re: Diely pre cyclop 3D skener

Příspěvekod M&A 3D tlac » 31.08.2017 11:18

zemciko píše:Protože to spolu dost souvisí :0) Pokud je to pořád k ničemu tak to jen tak neprodáš..


No predavam lebo potrebujem profi, a pisal som , aspon myslim ze pisal, ze mi skenuje jeden pan z BA.
  • 0

www.3dtlac.xyz
3D tlač , 3D modelovanie a iné :)
M&A 3D tlac
 
Příspěvky: 160
Registrován: 07.03.2017 18:19
Bydliště: Gbely
Reputation: 0

Re: Diely pre cyclop 3D skener

Příspěvekod M&A 3D tlac » 07.09.2017 13:05

Tak teda za 5Eur
  • 0

www.3dtlac.xyz
3D tlač , 3D modelovanie a iné :)
M&A 3D tlac
 
Příspěvky: 160
Registrován: 07.03.2017 18:19
Bydliště: Gbely
Reputation: 0

Předchozí

Zpět na Nabídky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků