Repetier FW Service menu

Repetier FW Service menu

Příspěvekod lubosh » 31.03.2019 20:07

Ahoj,
nevíte někdo prosím, jak zobrazit v Repetieru uživatelské menu?
Mám to takto v Manual Additions, ale po nahrání FW to stejně nevidím:

#define SERVICE_MENU
#define UI_TEXT_SERVICE_MENU_TEXT "Service menu"
#define UI_SERVICE_MENU_ITEM1 "M107\n G28\n M84\n M303 S220 C10 X0"
#define SERVICE_MENU_ITEM1_TEXT "PID tuning"
#define UI_SERVICE_MENU_ITEM2 "G28"
#define SERVICE_MENU_ITEM2_TEXT "Home"
#define UI_SERVICE_MENU_ITEM2 "M107"
#define SERVICE_MENU_ITEM2_TEXT "Fan OFF"

Tak díky za případné rady.
  • 0

lubosh
 
Příspěvky: 823
Registrován: 19.11.2014 16:42
Bydliště: Praha 10
Reputation: 7
Jen tak dál :)

Re: Repetier FW Service menu

Příspěvekod lubosh » 01.04.2019 05:32

Ještě doplním, že na dva roky starém Repetieru mi to funguje, ale od 1.03 už ne.
Také jsem si všiml, že 1.0.4 vynechává první retrakci, dá se to ale nahradit zapsáním do startovacího scriptu.
  • 0

lubosh
 
Příspěvky: 823
Registrován: 19.11.2014 16:42
Bydliště: Praha 10
Reputation: 7
Jen tak dál :)

Re: Repetier FW Service menu

Příspěvekod lubosh » 01.04.2019 13:56

Tak jsem to našel, co chybělo. Je toho hodně a složitější.
  • 0

lubosh
 
Příspěvky: 823
Registrován: 19.11.2014 16:42
Bydliště: Praha 10
Reputation: 7
Jen tak dál :)

Re: Repetier FW Service menu

Příspěvekod Otomar » 02.04.2019 11:35

Musel si to opravit v kódu, nebo "stačilo" naklikat v konfigurátoru?
  • 0

Customized REBEL II & direct HEVO
Otomar
 
Příspěvky: 587
Images: 0
Registrován: 20.12.2014 11:24
Bydliště: JMK
Reputation: 0

Re: Repetier FW Service menu

Příspěvekod lubosh » 02.04.2019 14:38

Byl to zásah do communication.cpp, communication.h, ui.cpp, ui.h, uilang.cpp, uilang.h a uimenu.h.
Bylo toho hodně, co se musí doplnit, jenže stará verze repetieru je jiná, a nestálo mi to za ten čas zkoumat a zkoušet, kam to umístit. Radši se obejdu bez tohoto.
  • 0

lubosh
 
Příspěvky: 823
Registrován: 19.11.2014 16:42
Bydliště: Praha 10
Reputation: 7
Jen tak dál :)

Re: Repetier FW Service menu

Příspěvekod Fibik » 04.04.2019 19:17

Ahoj, našla by se zdroj informací, kde by se to dalo změnit? Moc děkuji.
  • 0

Fibik
 
Příspěvky: 4
Registrován: 05.06.2015 14:38
Reputation: 0

Re: Repetier FW Service menu

Příspěvekod lubosh » 05.04.2019 06:47

Přišel jsem na to porovnáním uvedených souborů s verzí, kde to fungovalo.
Je to logické, ale není to jednoduché. Asi bych to zprovoznil, ale nestálo mi to za ten čas.
Třeba to někdy sepíšu, až nebudu vědět co dělat :D :D :D
  • 0

lubosh
 
Příspěvky: 823
Registrován: 19.11.2014 16:42
Bydliště: Praha 10
Reputation: 7
Jen tak dál :)


Zpět na OSTATNÍ PROBLEMATIKA HW/SW

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník