HyperCube

HyperCube

Příspěvekod lkvapil » 02.09.2017 12:54

Zdravím,

potřeboval bych pomoc, při zprovoznění HyperCube.
Jedná se o to, jestli mám správně nastavené mikrokroky a
dále bych potřeboval nastavit optické endstopy v FW.
Mám nahranej Repetier.

Díky
  • 0

lkvapil
 
Příspěvky: 88
Registrován: 02.07.2016 13:33
Reputation: 0

Re: HyperCube

Příspěvekod zemciko » 02.09.2017 12:56

Tím myslíš jako jestli by se někdo nezastavil u tebe doma a nenastavil ti to, nebo ti postnul svůj FW nebo jak?
  • 0

zemciko
 
Příspěvky: 991
Images: 9
Registrován: 09.05.2015 13:43
Reputation: 0

Re: HyperCube

Příspěvekod lkvapil » 02.09.2017 13:18

Myslím to tak, jestli se mají u Corexy zdvojit mikrokroky a třeba screenshot v configu s endstopama.
  • 0

lkvapil
 
Příspěvky: 88
Registrován: 02.07.2016 13:33
Reputation: 0

Re: HyperCube

Příspěvekod lkvapil » 03.09.2017 11:44

Endstopy už jsem zprovoznil a potřeboval bych, jestli by mi někdo nepomohl při spočítání kroků/mm.
Mám klasické SX17 s řemeny GT2 a řemenicema s 20 zuby a DRV8825.

Když zadám G0 Y1 v R.Hostu tak mi osa Y popojede o 1.5cm

Díky
  • 0

lkvapil
 
Příspěvky: 88
Registrován: 02.07.2016 13:33
Reputation: 0


Zpět na OSTATNÍ PROBLEMATIKA HW/SW

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník