display

display

Příspěvekod Fixent » 16.03.2019 17:03

povedlo se mi nějak rozchodit vše až na display jen svítí ale nic víc nevíte co by to mohlo být?
  • 0

Fixent
 
Příspěvky: 51
Registrován: 15.08.2017 11:33
Reputation: 0

Re: display

Příspěvekod RiMaServis » 16.03.2019 17:17

stejný problém jsem měl když jsem prohodil kabely
  • 0

--------------------------------------------
Radek
Rebel II HD JRC, Rebel sCUBE , Rebel LC
RiMaServis
 
Příspěvky: 119
Registrován: 04.04.2016 13:13
Bydliště: Frýdlant n.O.
Reputation: 0

Re: display

Příspěvekod Fixent » 16.03.2019 17:39

nefunguje asi neco jineho
  • 0

Fixent
 
Příspěvky: 51
Registrován: 15.08.2017 11:33
Reputation: 0

Re: display

Příspěvekod mgiorgio » 16.03.2019 17:56

Ahoj
Ak mas riadiaceho dosku MKS alebo rumba treba otocit konektory o 180°prepojene su nejak opacne ako u RAMPs-1.4

Aktivovani je v FW display a spravna verzia???
  • 0

Rebel 2b 12V prerobeny z Rebel2 od P Zahradnika, 200x200
Rebel Scube 24V 300x200 novo postavene
mgiorgio
 
Příspěvky: 177
Registrován: 05.12.2015 12:52
Bydliště: Juhozapadne Slovensko (Nie Bratislava) Dunajska Streda
Reputation: 0

Re: display

Příspěvekod Fixent » 16.03.2019 18:23

pošleš mi ten fw display asi aktivovany je a verze nevim konektory otoceny mam uz mi to jednou cely fungovalo
dekuji vsem za pomoc
  • 0

Fixent
 
Příspěvky: 51
Registrován: 15.08.2017 11:33
Reputation: 0

Re: display

Příspěvekod mgiorgio » 17.03.2019 09:02

v marline je tento riadok ak mas full grafic smart controller
#define REPRAP_DISCOUNT_FULL_GRAPHIC_SMART_CONTROLLER

ak mas iny typ tak treba najst presne ktory typ pouzivas (v marline je to popisane v anglistine celkom dobre )
  • 0

Rebel 2b 12V prerobeny z Rebel2 od P Zahradnika, 200x200
Rebel Scube 24V 300x200 novo postavene
mgiorgio
 
Příspěvky: 177
Registrován: 05.12.2015 12:52
Bydliště: Juhozapadne Slovensko (Nie Bratislava) Dunajska Streda
Reputation: 0

Re: display

Příspěvekod Fixent » 17.03.2019 10:00

to zaple mam ale stejne jen sviti
  • 0

Fixent
 
Příspěvky: 51
Registrován: 15.08.2017 11:33
Reputation: 0

Re: display

Příspěvekod Fixent » 17.03.2019 10:21

sviti ale nezobrazuje
ani kdyz pripojim na ramps se stejnym fw
  • 0

Fixent
 
Příspěvky: 51
Registrován: 15.08.2017 11:33
Reputation: 0

Re: display

Příspěvekod Fixent » 17.03.2019 10:33

pošle nekdo pls config.h kde to funguje??
  • 0

Fixent
 
Příspěvky: 51
Registrován: 15.08.2017 11:33
Reputation: 0

Re: display

Příspěvekod Pepe_Lopez » 17.03.2019 10:45

Možná hloupá poznámka, zkoušel jsi pohnout trimrem? Pokud ho máš "nadoraz" displej ukazuje, jen je přesvícenej.
  • 0

Rebel II LE (Lopez Edition = kříženec v33 a II.b + tuning) (Marlin) - domácí, Rebel II v27 - ex.
1x Rebel II JRC HD (Marlin) - pracovní, 3x 3DS Cube 3 - pracovní, 2x 3DS CubePro Duo - pracovní
Pepe_Lopez
 
Příspěvky: 214
Registrován: 25.05.2014 23:07
Bydliště: kousek od Žatce
Reputation: 0

Re: display

Příspěvekod PvvScz » 17.03.2019 11:50

A nejsou jen klasicky otočený konektory ?
  • 0

PvvScz
 
Příspěvky: 35
Registrován: 11.03.2018 02:18
Bydliště: Brno
Reputation: 0

Re: display

Příspěvekod Fixent » 17.03.2019 11:51

neni jen sviti jako normálne pozadí ani trocha bílé (pismena)
  • 0

Fixent
 
Příspěvky: 51
Registrován: 15.08.2017 11:33
Reputation: 0

Re: display

Příspěvekod Fixent » 17.03.2019 11:55

tady je muj fw jestli to nekdo zkoukne
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Fixent
 
Příspěvky: 51
Registrován: 15.08.2017 11:33
Reputation: 0

Re: display

Příspěvekod zemciko » 17.03.2019 19:21

A jakej přesně vlastně máš ten display?
  • 0

zemciko
 
Příspěvky: 1228
Images: 9
Registrován: 09.05.2015 13:43
Reputation: 0

Re: display

Příspěvekod Fixent » 17.03.2019 19:45

https://www.aliexpress.com/item/CNC-Kit ... 4c4dSdc4Cp


tenhle ale uz mi to fungovalo tak nevim omylem sem si smazal starej fw pri preinstalu pc
  • 0

Fixent
 
Příspěvky: 51
Registrován: 15.08.2017 11:33
Reputation: 0

Další

Zpět na Všeobecná problematika tisku

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků