Stránka 1 z 1

Slicer - chybná vrstva

PříspěvekNapsal: 09.02.2018 12:02
od otizek
Ahoj,
prosím o radu. Používám Slicer a teď se mi stalo následující (viz obrázky - původní model a to co Slicer převedl). Zkrátka sám Slicer si domyslí plochu tam, kde nemá být. Třetí díra zleva. Co dělám blbě ?
Díky Ondra

Chyba
chybne_zakryto.jpg


Celý model
model.jpg

Re: Slicer - chybná vrstva

PříspěvekNapsal: 09.02.2018 12:32
od Otomar
Může to být chyba modelu. Dej sem STL.

Re: Slicer - chybná vrstva

PříspěvekNapsal: 09.02.2018 12:51
od otizek
STL v příloze. Jo a omlouvám se, asi jsem to měl vložit do podfóra Slic3r, ale přesunout to neumím.

110 Třmen M6.stl

Re: Slicer - chybná vrstva

PříspěvekNapsal: 09.02.2018 14:19
od tomast
Neříkám že je to stl v pořádku - pár ploch tam k sobě správně nesedí - ale S3D z toho připraví bezproblémový gcode.

Re: Slicer - chybná vrstva

PříspěvekNapsal: 09.02.2018 14:21
od kroxigor
V tom STLku jsou chyby už samotný Slic3r hlásí 373errors
STL.png



Tady to máš fixnutý bez chyb:
110_Trmen_M6_fixed.stl

Re: Slicer - chybná vrstva

PříspěvekNapsal: 09.02.2018 14:56
od otizek
Díky,
originál model je kreslen ve Varicadu a exportován do stl.
Čím stl soubory opravujete ?

Re: Slicer - chybná vrstva

PříspěvekNapsal: 09.02.2018 17:50
od kroxigor
Netfabb Basic
Případně NetFabb Online https://service.netfabb.com