Slicer - chybná vrstva

Slicer - chybná vrstva

Příspěvekod otizek » 09.02.2018 12:02

Ahoj,
prosím o radu. Používám Slicer a teď se mi stalo následující (viz obrázky - původní model a to co Slicer převedl). Zkrátka sám Slicer si domyslí plochu tam, kde nemá být. Třetí díra zleva. Co dělám blbě ?
Díky Ondra

Chyba
chybne_zakryto.jpg


Celý model
model.jpg
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
otizek
 
Příspěvky: 7
Registrován: 03.04.2016 10:54
Bydliště: Jičín
Reputation: 0

Re: Slicer - chybná vrstva

Příspěvekod Otomar » 09.02.2018 12:32

Může to být chyba modelu. Dej sem STL.
  • 0

Otomar
 
Příspěvky: 521
Images: 0
Registrován: 20.12.2014 11:24
Bydliště: JMK
Reputation: 0

Re: Slicer - chybná vrstva

Příspěvekod otizek » 09.02.2018 12:51

STL v příloze. Jo a omlouvám se, asi jsem to měl vložit do podfóra Slic3r, ale přesunout to neumím.

110 Třmen M6.stl
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
otizek
 
Příspěvky: 7
Registrován: 03.04.2016 10:54
Bydliště: Jičín
Reputation: 0

Re: Slicer - chybná vrstva

Příspěvekod tomast » 09.02.2018 14:19

Neříkám že je to stl v pořádku - pár ploch tam k sobě správně nesedí - ale S3D z toho připraví bezproblémový gcode.
  • 0

tomast
 
Příspěvky: 35
Registrován: 20.11.2017 21:44
Bydliště: Praha
Reputation: 0

Re: Slicer - chybná vrstva

Příspěvekod kroxigor » 09.02.2018 14:21

V tom STLku jsou chyby už samotný Slic3r hlásí 373errors
STL.png



Tady to máš fixnutý bez chyb:
110_Trmen_M6_fixed.stl
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Rebel II HD V32 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2s - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75 - služební
Slic3r, Simplify3D, 123Design, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1367
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 0

Re: Slicer - chybná vrstva

Příspěvekod otizek » 09.02.2018 14:56

Díky,
originál model je kreslen ve Varicadu a exportován do stl.
Čím stl soubory opravujete ?
  • 0

otizek
 
Příspěvky: 7
Registrován: 03.04.2016 10:54
Bydliště: Jičín
Reputation: 0

Re: Slicer - chybná vrstva

Příspěvekod kroxigor » 09.02.2018 17:50

Netfabb Basic
Případně NetFabb Online https://service.netfabb.com
  • 0

Rebel II HD V32 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2s - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75 - služební
Slic3r, Simplify3D, 123Design, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1367
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 0


Zpět na Všeobecná problematika tisku

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Hornas a 3 návštevníků