Simplify3D - mezery v horní vrstvě

Simplify3D - mezery v horní vrstvě

Příspěvekod N3M3C » 12.12.2018 16:28

Dobrý den mam problém se S3D a nejsem schopný se dopátrat řešení. Tiskárnu mam chvíli a používal jsem Cura slicer a s horní vrstvou nebyl problém. Teď mám S3D a horní vrstva se vůbec nepřekrývá se stěnami, outline overlap jsem skoušel z nějakých 20 nastavit až na 90 a pomohlo to ale jen trochu pořád tam jsou na některých místech mezery.
Budu rád za každou pomoc.
  • 0

N3M3C
 
Příspěvky: 4
Registrován: 12.12.2018 13:48
Reputation: 0

Re: Simplify3D - mezery v horní vrstvě

Příspěvekod zao » 13.12.2018 10:24

Nastav vetsi sirku extruze top layer
  • 0

zao
 
Příspěvky: 129
Registrován: 06.12.2016 21:45
Reputation: 0

Re: Simplify3D - mezery v horní vrstvě

Příspěvekod N3M3C » 13.12.2018 10:53

Děkuji vyzkouším to.
  • 0

N3M3C
 
Příspěvky: 4
Registrován: 12.12.2018 13:48
Reputation: 0

Re: Simplify3D - mezery v horní vrstvě

Příspěvekod medapeta » 13.12.2018 14:46

  • 0

Mínusové body mému profilu zde udělil výhradně uživatel tom666, který se na foru již nevyskytuje. Měl zřejmě pocit, že pravda se tu psát nesmí...
medapeta
 
Příspěvky: 1513
Images: 57
Registrován: 31.05.2016 22:14
Bydliště: Praha
Reputation: -1
Pokud je snaha, dá se to napravit.

Re: Simplify3D - mezery v horní vrstvě

Příspěvekod N3M3C » 13.12.2018 15:21

zao píše:Nastav vetsi sirku extruze top layer

Tahle možnost se v S3D nedá nastavit.
  • 0

N3M3C
 
Příspěvky: 4
Registrován: 12.12.2018 13:48
Reputation: 0

Re: Simplify3D - mezery v horní vrstvě

Příspěvekod N3M3C » 13.12.2018 15:22

medapeta píše:https://www.simplify3d.com/support/print-quality-troubleshooting/
https://www.simplify3d.com/support/

Děkuji tohle jsem samozřejmě taky vyzkoušel.jak jsem napsal pomohlo to ale jen trochu
  • 0

N3M3C
 
Příspěvky: 4
Registrován: 12.12.2018 13:48
Reputation: 0

Re: Simplify3D - mezery v horní vrstvě

Příspěvekod lubosh » 13.12.2018 15:25

zao píše:Nastav vetsi sirku extruze top layer

Mám S3D nějaký pátek, kde se to nastavuje?
Nemyslíš doufám zvláštní proces. Ne každý tiskne jen kostky.
Ale nastavil bych naopak menší. Ve Slic3ru jsem měl extruzi 0,4 a u top layer 0,3, a povtch jak když přežehlí....
  • 0

lubosh
 
Příspěvky: 1051
Registrován: 19.11.2014 16:42
Bydliště: Praha 10
Reputation: 12
Jen tak dál :)


Zpět na Další generátory G kódu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník