Cura - rozdilna vyska spodni a horni vrstvy

Cura - rozdilna vyska spodni a horni vrstvy

Příspěvekod oscar » 12.09.2014 14:09

pokud potrebujete slicovat rozdilnou vysku top a bottom vrstvy tak prikladam zmeny do cura gui
verze 14.07
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
.... večer se přezujou, hodinu frézujou ....
oscar
 
Příspěvky: 731
Images: 4
Registrován: 16.06.2014 20:51
Bydliště: Perníkovice
Reputation: 10
Jen tak dál :)

Re: Cura - rozdilna vyska spodni a horni vrstvy

Příspěvekod majkl » 13.09.2014 15:36

Paráda, ozkouším.

Co takhle různé průměry trysek? Uměl bys?
  • 0

majkl
 
Příspěvky: 77
Images: 6
Registrován: 21.05.2014 23:21
Reputation: 0

Re: Cura - rozdilna vyska spodni a horni vrstvy

Příspěvekod hanysl » 06.01.2015 21:47

Můžu se zeptat, jak to nacpat do Repetier-Hostu?
  • 0

Rebel II.b single Z motor.
hanysl
 
Příspěvky: 254
Registrován: 08.01.2014 22:03
Bydliště: Šenov u Ostravy
Reputation: 0

Re: Cura - rozdilna vyska spodni a horni vrstvy

Příspěvekod oscar » 06.01.2015 23:16

bez reverse engineeringu a nasledne upravy repetier hostu to nejde.
mel jsem to udelane, chodilo to ALE
diky tomu jake blbiny cura obcas produkovala jsem jejiho pouzivani zanechal....
  • 0

.... večer se přezujou, hodinu frézujou ....
oscar
 
Příspěvky: 731
Images: 4
Registrován: 16.06.2014 20:51
Bydliště: Perníkovice
Reputation: 10
Jen tak dál :)


Zpět na Další generátory G kódu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník