PrusaSlicer

Re: PrusaSlicer

Příspěvekod mclareniak » 21.04.2020 06:03

Este by ma zaujimalo, ako slicer urcuje mosty.
Lebo ako prvu vrstvu po mriezkovej 10% vyplne nastavi ako vypln mostov a tym padom aj rychlost. Aj ked dam vypnut Detekovat perimetry premosteni vysledok je rovnaky.
Bez názvu.png

Nerozumiem preco tam neda normalnu plnu vypln a tym aj rychlost plnej vyplne.
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Creality CR-10S PRO + BL Touch, Ultimaker Cura, PrusaSlicer 2.2.0
mclareniak
 
Příspěvky: 103
Registrován: 19.11.2019 18:33
Reputation: 0

Re: PrusaSlicer

Příspěvekod zemciko » 21.04.2020 12:10

Dá je tam proto, že máš pod tím "voštinu" a tohle je zřejmně první vrstva na třeba 20% výplni...
  • 0

zemciko
 
Příspěvky: 1363
Images: 9
Registrován: 09.05.2015 13:43
Reputation: 0

Re: PrusaSlicer

Příspěvekod mclareniak » 21.04.2020 13:05

Tomu rozumiem ale co to ma spolocne s mostami? Ved ta medzera je tam minimalna.
  • 0

Creality CR-10S PRO + BL Touch, Ultimaker Cura, PrusaSlicer 2.2.0
mclareniak
 
Příspěvky: 103
Registrován: 19.11.2019 18:33
Reputation: 0

Re: PrusaSlicer

Příspěvekod zemciko » 21.04.2020 13:56

Most je pro něj tažení materiálu vzduchem což je přesně to, co se děle v první vrstvě nad řídkou výplní...
  • 0

zemciko
 
Příspěvky: 1363
Images: 9
Registrován: 09.05.2015 13:43
Reputation: 0

Re: PrusaSlicer

Příspěvekod mclareniak » 21.04.2020 17:15

To v cure sa da nastavit min dlzka od kedy sa jedna o most. Ak je to napr mensie ako 5mm tak to neberie ako most a robi normalnu linku.
  • 0

Creality CR-10S PRO + BL Touch, Ultimaker Cura, PrusaSlicer 2.2.0
mclareniak
 
Příspěvky: 103
Registrován: 19.11.2019 18:33
Reputation: 0

Re: PrusaSlicer

Příspěvekod mclareniak » 24.07.2020 08:09

Ahojte.
Prosim vas viete mi poradit ci sa da nastavit prusaslicer tak aby okolo 2 objektov robil stit tak, ze kazdy objekt bude mat vlastny stit a nie 1 stit okolo 3 objektov?
Robi to takto
Bez názvu2.png


Ja by som to chcel takto
Bez názvu.png


Dik
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Creality CR-10S PRO + BL Touch, Ultimaker Cura, PrusaSlicer 2.2.0
mclareniak
 
Příspěvky: 103
Registrován: 19.11.2019 18:33
Reputation: 0

Re: PrusaSlicer

Příspěvekod kroxigor » 24.07.2020 16:09

Sekvenční tisk? ... nezkoušel jsem
https://help.prusa3d.com/cs/article/seq ... ing_124589

a nebo si ten díl navrhnout rovnou vč. štítu
  • 0

Rebel II V33 (Marlin 2.0.x), "Anikubík" Kossel Linear Plus (Marlin 1.9.x) - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3s - služební
PrusaSlicer2, Simplify3D, TinkerCAD, FreeCad, OnShape
kroxigor
 
Příspěvky: 1741
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: PrusaSlicer

Příspěvekod mclareniak » 24.07.2020 17:35

Nemal som na mysli sekvencnu tlac. Skor ze by sa to tlacilo naraz, ale navrhnut to so stitom ma ani nenapadlo a je to super napad.
Dik
  • 0

Creality CR-10S PRO + BL Touch, Ultimaker Cura, PrusaSlicer 2.2.0
mclareniak
 
Příspěvky: 103
Registrován: 19.11.2019 18:33
Reputation: 0

Předchozí

Zpět na Další generátory G kódu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník