Simplify3d

Re: Simplify3d

Příspěvekod fdd1222 » 05.06.2018 05:03

U tech travelu apod. jsem to chtel ani ne tak pro rychlost tisku, ale aby se vlakno lip "utrhlo" a netahalo za sebou ruzne nite apod. Ale je to jen moje domnenka, jestli to bude mit nejaky vliv vyzkousene nemam.
  • 0

fdd1222
 
Příspěvky: 511
Images: 0
Registrován: 12.11.2016 19:59
Reputation: -5
Pokud je snaha, dá se to napravit.

Re: Simplify3d

Příspěvekod petrik » 06.09.2018 13:15

uz dlhsiu dobu pouzivam simplify ale az doteraz pokial sa nieco nezblaznilo. mozno sa to uz niekomu stalo tak skusim. na zaciatok samozrejme skusim dat posun o 10cm extrude posunie mi pritom asi priblizne polovicu. pritom uz extruder je skalibrovany pretoze v repetiery to funguje korektne ale nejako mi ten repetier nereze a je dost tazkopadny nechcem sa zbavit simplify ked nemusim. niekto nejaky napad co by s tym mohlo byt?

edit:
ok problem vyrieseny, len nechapem presne suvislosti.
  • 0

petrik
 
Příspěvky: 84
Registrován: 01.03.2015 13:18
Bydliště: BA III / Slovensko
Reputation: 0

Re: Simplify3d

Příspěvekod Falconcz » 08.09.2018 09:40

mam takovou otazku nemohl by nekdo vlozit kod na nastaveni na PLA v tom import fff code tiskarna rebel 2 TR mam nekde kopanec a spatne me to tiskne posledni vrstvu 1 vrstva ok boky ok posledni kdy to ma zaplnit jsou chyby a u okraju je to nepravidelne spojene
  • 0

Falconcz
 
Příspěvky: 7
Registrován: 22.08.2018 18:45
Reputation: 0

Re: Simplify3d

Příspěvekod tomast » 08.09.2018 15:09

Nemáš málo vrchních vrstev nad infillem? A jak hustý používáš infill?
Já dávám navrch při vrstvě 0,1mm klidně 7 plných vrstev, aby to bylo hladké (s 0,2mm by mělo stačit 4-5 vrstev).
  • 0

tomast
 
Příspěvky: 126
Images: 1
Registrován: 20.11.2017 21:44
Bydliště: Praha
Reputation: 0

Re: Simplify3d

Příspěvekod Falconcz » 08.09.2018 18:09

Ok prubnu diky
  • 0

Falconcz
 
Příspěvky: 7
Registrován: 22.08.2018 18:45
Reputation: 0

Re: Simplify3d

Příspěvekod petrik » 20.09.2018 08:01

petrik píše:uz dlhsiu dobu pouzivam simplify ale az doteraz pokial sa nieco nezblaznilo. mozno sa to uz niekomu stalo tak skusim. na zaciatok samozrejme skusim dat posun o 10cm extrude posunie mi pritom asi priblizne polovicu. pritom uz extruder je skalibrovany pretoze v repetiery to funguje korektne ale nejako mi ten repetier nereze a je dost tazkopadny nechcem sa zbavit simplify ked nemusim. niekto nejaky napad co by s tym mohlo byt?



ok cize problem som nevyriesil a stale trva. v repetiery su nastavene steps per/mm na extrudery a v simplify ked dam posun o 10cm tak stale posuva zle resp. iba napriklad 60mm. velmi divny problem viem
  • 0

petrik
 
Příspěvky: 84
Registrován: 01.03.2015 13:18
Bydliště: BA III / Slovensko
Reputation: 0

Re: Simplify3d

Příspěvekod tomast » 20.09.2018 08:58

Hodnoty ve výstupním gcode souboru jsou v mm, slicer nějaké steps/mm nemusí zajímat - nemáš špatně nastavené kroky v tiskárně a následně to koriguješ nastavením repetieru, které S3D nemá?
  • 0

tomast
 
Příspěvky: 126
Images: 1
Registrován: 20.11.2017 21:44
Bydliště: Praha
Reputation: 0

Předchozí

Zpět na Další generátory G kódu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník