S3D menu v profilech

S3D menu v profilech

Příspěvekod fdd1222 » 27.05.2018 09:08

Jak dostanu vyznacene rozbalovaci roletky do sveho profilu?
Ty roletky jdou smaznout cervenym tlacitkem minus - po vymazani vsech voleb zmizi, ale jak je tam dostat zpatky netusim.
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
fdd1222
 
Příspěvky: 503
Images: 0
Registrován: 12.11.2016 19:59
Reputation: 0

Re: S3D menu v profilech

Příspěvekod tom666 » 27.05.2018 11:06

Ako jedinu moznost vidim najprv export tvojho FFF profilu a potom editavanim exportovaneho profilu pridas do suboru na koniec pred </profile> toto:
Kód: Vybrat vše
  <autoConfigureMaterial name="PLA">
    <globalExtruderTemperature>190</globalExtruderTemperature>
    <globalBedTemperature>60</globalBedTemperature>
    <globalExtrusionMultiplier>0.9</globalExtrusionMultiplier>
    <fanSpeed>
      <setpoint layer="1" speed="0"/>
      <setpoint layer="2" speed="100"/>
    </fanSpeed>
  </autoConfigureMaterial>
  <autoConfigureMaterial name="ABS">
    <globalExtruderTemperature>225</globalExtruderTemperature>
    <globalBedTemperature>100</globalBedTemperature>
    <globalExtrusionMultiplier>1</globalExtrusionMultiplier>
    <fanSpeed>
      <setpoint layer="1" speed="0"/>
    </fanSpeed>
  </autoConfigureMaterial>
  <autoConfigureMaterial name="PVA">
    <globalExtruderTemperature>195</globalExtruderTemperature>
    <globalBedTemperature>80</globalBedTemperature>
    <globalExtrusionMultiplier>1</globalExtrusionMultiplier>
    <fanSpeed>
      <setpoint layer="1" speed="0"/>
      <setpoint layer="2" speed="100"/>
    </fanSpeed>
  </autoConfigureMaterial>
  <autoConfigureMaterial name="Nylon">
    <globalExtruderTemperature>220</globalExtruderTemperature>
    <globalBedTemperature>80</globalBedTemperature>
    <globalExtrusionMultiplier>1</globalExtrusionMultiplier>
    <fanSpeed>
      <setpoint layer="1" speed="0"/>
    </fanSpeed>
  </autoConfigureMaterial>
  <autoConfigureQuality name="Fast">
    <layerHeight>0.3</layerHeight>
    <topSolidLayers>3</topSolidLayers>
    <bottomSolidLayers>3</bottomSolidLayers>
    <skirtLayers>1</skirtLayers>
    <infillPercentage>15</infillPercentage>
    <supportInfillPercentage>25</supportInfillPercentage>
  </autoConfigureQuality>
  <autoConfigureQuality name="Medium">
    <layerHeight>0.2</layerHeight>
    <topSolidLayers>3</topSolidLayers>
    <bottomSolidLayers>3</bottomSolidLayers>
    <skirtLayers>1</skirtLayers>
    <infillPercentage>20</infillPercentage>
    <supportInfillPercentage>30</supportInfillPercentage>
  </autoConfigureQuality>
  <autoConfigureQuality name="High">
    <layerHeight>0.1</layerHeight>
    <topSolidLayers>4</topSolidLayers>
    <bottomSolidLayers>4</bottomSolidLayers>
    <skirtLayers>2</skirtLayers>
    <infillPercentage>30</infillPercentage>
    <supportInfillPercentage>40</supportInfillPercentage>
  </autoConfigureQuality>

Subor ulozis a nasledne FFF profil naimportujes.
  • 0

tom666
 
Příspěvky: 420
Registrován: 14.09.2016 17:00
Bydliště: Nitra (SK)
Reputation: 0

Re: S3D menu v profilech

Příspěvekod fdd1222 » 27.05.2018 22:35

Hmmm, tak to tedy moc valne vyresene nemaji. Jestli jsem to dobre pochopil, tak je tam vzdycky ta hlavicka materialu a kvality a pak jsou uvedene jen zmeny v nastaveni oproti nadrazene strukture.
  • 0

fdd1222
 
Příspěvky: 503
Images: 0
Registrován: 12.11.2016 19:59
Reputation: 0

Re: S3D menu v profilech

Příspěvekod kroxigor » 28.05.2018 04:08

Nechápu smysl tohoto snažení, ale já jsem si vyrobil své volby do roletek a pak ty přednastavené smazal funguje to naprosto v pohodě. (Nejdřív + přidám min 1 svou položku a teprva potom - smažu ty co nepotřebuju)
  • 0

Rebel II V33 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2.5 - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75 - služební
Slic3r, Simplify3D, 123Design, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1443
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 0

Re: S3D menu v profilech

Příspěvekod fdd1222 » 28.05.2018 05:07

No, ja ty volby napred vsechny smazal, takze ted tam roletky vubec nemam :-) A tohle je asi jediny, dost krkolomny zpusob jak je tam dostat zpet.

Po blizsim prozkoumani se ukazalo, ze ty nastaveni se neukladaji hierarchicky jak jsem si puvodne myslel, ale je to tak, ze nektere veci se ukladaji jen v sekci autoConfigureQuality a jine zase v autoConfigureMaterial a autoConfigureExtruders

Existuje nejaky prehled ktere konkretni volby nastaveni spadaji pod dotycnou roletku?
  • 0

fdd1222
 
Příspěvky: 503
Images: 0
Registrován: 12.11.2016 19:59
Reputation: 0


Zpět na Další generátory G kódu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník