Cura Problém Tisku Více objektu

Cura Problém Tisku Více objektu

Příspěvekod MFido » 28.09.2017 10:02

Ahoj všem,
prosím o pomoc, Chtěl bych tisknout letadlo, ale ne po jednom kuse, V případě že dám více dílu, už mi tiskne jenom obrys nikoliv přepážky a podobně.
Nevíte někdo jak na to ?
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
MFido
 
Příspěvky: 13
Registrován: 28.02.2017 20:47
Reputation: 0

Re: Cura Problém Tisku Více objektu

Příspěvekod PIMPin » 28.09.2017 15:12

pokud si dobře pamatuju, tak cura ani slic3r tyhle letadla od 3dlabu moc dobře neumí.. zkus Simplify
  • 0

PIMPin
 
Příspěvky: 104
Registrován: 18.12.2014 18:52
Bydliště: Rýmařov
Reputation: 0

Re: Cura Problém Tisku Více objektu

Příspěvekod Hrdla » 28.09.2017 18:53

cura je umí, dokonce pro curu mají vyladěný profily. Já teda zatím tisknu trup po jednom, ale jak se dostanu k pc, zkusím tam nahrát více dílů křídla a dám vědět co to udělá.
  • 0

Hrdla
 
Příspěvky: 19
Registrován: 10.11.2016 22:45
Reputation: 0

Re: Cura Problém Tisku Více objektu

Příspěvekod MFido » 30.09.2017 17:27

Tak přišel na to že nová cura 2.7.0 to umí sice se to musí donastavit ale umí udělat celý model.
  • 0

MFido
 
Příspěvky: 13
Registrován: 28.02.2017 20:47
Reputation: 0


Zpět na Další generátory G kódu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron