Nastavení tisku více objektů po jednom

Nastavení tisku více objektů po jednom

Příspěvekod Aldamir » 08.11.2016 22:39

Ahoj. Všem. Nějak se nemohu dopátrat, kde nastavím tisk více objektů, ale po jednom. Ne aby to skákalo z jednoho na druhý. Díky za případnou radu. Aleš
  • 0

Aldamir
 
Příspěvky: 11
Registrován: 31.05.2016 16:16
Reputation: 0

Re: Nastavení tisku více objektů po jednom

Příspěvekod clexpert » 08.11.2016 22:55

Aldamir píše:Ahoj. Všem. Nějak se nemohu dopátrat, kde nastavím tisk více objektů, ale po jednom. Ne aby to skákalo z jednoho na druhý. Díky za případnou radu. Aleš


Je to v Print Settings - Output options - Sequential printing - Complete individual objects.
  • 0

Petr Zahradník
Zahradník se baví
clexpert
 
Příspěvky: 47
Registrován: 24.04.2014 17:21
Bydliště: Ústí nad Labem
Reputation: 0

Re: Nastavení tisku více objektů po jednom

Příspěvekod Aldamir » 08.11.2016 22:59

No Anglicky vládnu, ale mám české menu a nemohu se dopátrat. I tak díky.
  • 0

Aldamir
 
Příspěvky: 11
Registrován: 31.05.2016 16:16
Reputation: 0

Re: Nastavení tisku více objektů po jednom

Příspěvekod Aldamir » 08.11.2016 23:03

Jo I've got it. Mám to. Je to v konfiguration. Díky moc.
  • 0

Aldamir
 
Příspěvky: 11
Registrován: 31.05.2016 16:16
Reputation: 0

Re: Nastavení tisku více objektů po jednom

Příspěvekod kroxigor » 08.11.2016 23:07

1.png
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Rebel II HD V32 (Marlin 1.1.x) - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75 - služební
Slic3r, Simplify3D, 123Design, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1184
Images: 11
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 0


Zpět na Slic3r

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron