Prusa Slic3r 1.xx

Re: Prusa Slic3r 1.xx

Příspěvekod bubnikv » 01.02.2019 17:31

> Nejde o vyhlazování horní vrstvy, ale jestli to dobře chápu tak to tlačítko je na změnu výšky vrstev v modelu. Na boku by měla vyskočit taková posuvná lišta a tam se v různých výškách nastavý různé výšky vrstev.
> No a to mi nejde a nemůžu přijít na to proč.

Tahle fíčura potřebuje OpenGL 2.0 a novější.

Pokud OpenGL 2.0 chybí, Slic3r 1.42.0-alpha4 si na Windowsech sebou přinese emulační knihovnu, která umí OpenGL 2.0, ale renderování je pak pomalé.
  • 0

bubnikv
 
Příspěvky: 30
Registrován: 16.03.2015 17:50
Reputation: 0

Re: Prusa Slic3r 1.xx

Příspěvekod pentaxxx » 02.02.2019 09:37

Tak jinak dobra zprava ... Alpha 4 verze uz ukazuje info o spotrebe filamentu hned po slicovani.
A ma to i spoustu jinych vylepseni .... ale taky par novych chybicek.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
  • 0

XYZ DaVinci 1.0 Pro 3in1, Rebel II V33, ENDER 4 COREXY+Direct MOD, Rebel III (momentalne rozebran), Poseidon DUO, Rebel sCUBE ve vystavbe
pentaxxx
 
Příspěvky: 120
Registrován: 23.11.2015 11:22
Reputation: 0

Re: Prusa Slic3r 1.xx

Příspěvekod Blade » 06.02.2019 18:25

Tak OpenGL to asi nebude jsem se díval a mám 3.1
Každopádně díky za snahu.
  • 0

Blade
 
Příspěvky: 26
Registrován: 04.10.2017 19:12
Reputation: 0

Předchozí

Zpět na Slic3r

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků