Prusa Slic3r 1.xx

Re: Prusa Slic3r 1.xx

Příspěvekod peterhe » 09.01.2019 22:38

nazdar páni,
vie niekto prosím poradiť čo mám zle nastavené, verzia 1.41,
celý model vyslicuje dobre, po rozrezaní na 8,8 mm pokazí top solid infil, predchádzajúca verzia to nerobila
slic 1.41.jpg


vlozka obluk 4.stl
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
peterhe
 
Příspěvky: 86
Registrován: 27.02.2017 17:23
Bydliště: Trenčín
Reputation: 0

Re: Prusa Slic3r 1.xx

Příspěvekod tomast » 09.01.2019 23:36

Snažil jsem se, ale tvůj problém jsem nedokázal napodobit - Slic3r 1.41.2 Win64
Image3.jpg
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
tomast
 
Příspěvky: 177
Images: 1
Registrován: 20.11.2017 21:44
Bydliště: Praha
Reputation: 0

Re: Prusa Slic3r 1.xx

Příspěvekod kroxigor » 10.01.2019 03:40

Potvrzuju Slic3r 1.41.2+ MacOS žádný problém a to jsem zkoušel vrstvy od 0.05 po 0.35 nikde se to neobjevilo.
(ani na origoš průša profily se nic nerozbilo)
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Rebel II V33 (Marlin 1.1.x) - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
Slic3r PE, Simplify3D, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1520
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: Prusa Slic3r 1.xx

Příspěvekod peterhe » 10.01.2019 10:00

ďakujem za odskúšanie,
vlastné profily som preniesol zo starého slicru, (asi 1.29) na origoš pruša to nerobí,
zistil som, že to zle slicovalo len pri vlastných, po prepísaní parametrov do originál už funguje ako má
  • 0

peterhe
 
Příspěvky: 86
Registrován: 27.02.2017 17:23
Bydliště: Trenčín
Reputation: 0

Re: Prusa Slic3r 1.xx

Příspěvekod pentaxxx » 19.01.2019 17:06

Ja mel trochu jiny a zaroven trochu podobny problem. Udelal sem profil pro filament zkopirovanim original PET.
Upravil sem v nem par hodnot a mozna i neco malo smazal (povetsinou komentare apod.).
Profil mi prestal fungovat a Slic3r hazel chybu pri startu. Myslel sem si, ze sem zmenil spatne nejakou hodnotu a ze mu to vadi. Tak sem postupne vracel puvodni nastaveni az sem dosel k tomu, ze originalni profil a muj profil se lisil jen v teplotach (porovnaval sem to programem, takze ani CR/LF se nelisily). Ale stejne nefungoval. Tak sem zkopiroval profil znovu a nastavil teploty a udelal upravy chlazeni a vse fungovalo dobre. Pak sem promazal i ty komenty s diakritikou atd. a porad fungoval. Zkratka se nekdy nekde neco .... a nebo si Slic3r jeste schovava neco bokem a dohromady to pak nesedi.
  • 0

XYZ DaVinci 1.0 Pro 3in1, Rebel II V33, ENDER 4 COREXY+Direct MOD, Rebel III (momentalne rozebran), Poseidon DUO, Rebel sCUBE ve vystavbe
pentaxxx
 
Příspěvky: 113
Registrován: 23.11.2015 11:22
Reputation: 0

Předchozí

Zpět na Slic3r

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník