Prusa Slic3r 1.xx

Re: Prusa Slic3r 1.3x

Příspěvekod kroxigor » 02.06.2017 08:08

Tohle mi to nedělá.
Můžeš sem hodit .STL, G-CODE případně i nastavení Slic3ru
  • 0

Rebel II V33 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2.5 - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
Slic3r PE, Simplify3D, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1465
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: Prusa Slic3r 1.3x

Příspěvekod bubnikv » 02.06.2017 08:22

Je to problem verze 1.34.1.24
https://github.com/prusa3d/Slic3r/issues/311
https://github.com/prusa3d/Slic3r/issues/317
https://github.com/prusa3d/Slic3r/issues/323

Je to problem, pokud mate zapnuty "avoid outer perimeters". My to mame standardne vypnute, nebot tahle featura nikdy nic moc nefungovala a strasne spomaluje G-code export. No a ve verzi 1.34.1.24 jsem ji rozbil.
  • 0

bubnikv
 
Příspěvky: 29
Registrován: 16.03.2015 17:50
Reputation: 0

Re: Prusa Slic3r 1.3x

Příspěvekod glottis » 02.06.2017 08:53

bubnikv píše:Je to problem verze 1.34.1.24
https://github.com/prusa3d/Slic3r/issues/311
https://github.com/prusa3d/Slic3r/issues/317
https://github.com/prusa3d/Slic3r/issues/323

Je to problem, pokud mate zapnuty "avoid outer perimeters". My to mame standardne vypnute, nebot tahle featura nikdy nic moc nefungovala a strasne spomaluje G-code export. No a ve verzi 1.34.1.24 jsem ji rozbil.


jo presne to to dela :) dekuju! avoid crossing perimeters vypnut a uz je to v pohode. ja to mel asi zapnute pro nejakem testovani a nepoznal jsem rozdil tak jsem s tim pak nehybal. an to bych asi jen tak neprisel :) jeste jendou dik

Michal
  • 0

glottis
 
Příspěvky: 3
Registrován: 27.05.2017 23:11
Reputation: 0

Re: Prusa Slic3r 1.3x

Příspěvekod bubnikv » 02.06.2017 19:06

Tak avoid crossing perimeters by doufam mely byt opravene. Snad by mely byt i rychlejsi nez drive.
https://github.com/prusa3d/Slic3r/relea ... ion_1.35.1
  • 0

bubnikv
 
Příspěvky: 29
Registrován: 16.03.2015 17:50
Reputation: 0

Re: Prusa Slic3r 1.3x

Příspěvekod glottis » 13.06.2017 11:37

cao, tak ted sem narazil na pripad, kdy to jeste asi zlobi a nemel jsem odvahu to nechat dojet.

http://tancik.glottis.net/files/Vise_Handle.stl
http://tancik.glottis.net/files/Vise_Handle.gcode

gcode je generovany s avoid crosing perimetrs. kdyz to hodim do pronterface, v pulce objektu to chce vrstvu najednou delat uplne jinde. zkusil jsem si to po tom, co jsem pri tisku videl, jak zbesile lita na stred a zpet. kdyz vypnu ACP tak to vyplnuje zuby toho objektu. kdyz jsme pak videl v pronterface, ze by mohl mit nutkani v pulce sjet po ose Z az dolu tak jsem to radsi zastavil. ale muze to byt jen chyba pronterface?
  • 0

glottis
 
Příspěvky: 3
Registrován: 27.05.2017 23:11
Reputation: 0

Re: Prusa Slic3r 1.3x

Příspěvekod bubnikv » 13.06.2017 11:49

Muzes prosim vyrobit na githubu issue, vcetne config.ini, stl a gcode, abych mohl reprodukovat presne tenhle pripad?
https://github.com/prusa3d/Slic3r/issues
  • 0

bubnikv
 
Příspěvky: 29
Registrován: 16.03.2015 17:50
Reputation: 0

Re: Prusa Slic3r 1.3x

Příspěvekod kroxigor » 05.03.2018 15:39

Je venku nová beta 1.39.1 u které je hlavní novinkou odhad tiskového času.
Zatím co jsem zkoušel tak se odhad blíží nejvíc realitě ze slicerů co jsem testoval na to že to je beta ...
Ukázka odhadu a skutečného tisku:
Slic3r.png

tisk.JPG
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Rebel II V33 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2.5 - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
Slic3r PE, Simplify3D, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1465
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: Prusa Slic3r 1.3x

Příspěvekod medapeta » 05.03.2018 18:13

To tiskneš z vosku ?
  • 0

-------------------------------------------------------------------
Rebelix X2, Rebel II V33, Rebel IIx 250x230x210
Repetier firmware, Repetier server, Simplify 3D
medapeta
 
Příspěvky: 1439
Images: 57
Registrován: 31.05.2016 22:14
Bydliště: Praha
Reputation: 6
Jen tak dál :)

Re: Prusa Slic3r 1.3x

Příspěvekod kroxigor » 05.03.2018 18:38

Proč z vosku?
  • 0

Rebel II V33 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2.5 - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
Slic3r PE, Simplify3D, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1465
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: Prusa Slic3r 1.3x

Příspěvekod Otomar » 05.03.2018 20:37

medapeta píše:To tiskneš z vosku ?

To nebude teplota tisku :-)
  • 0

Customized REBEL II & direct HEVO
Otomar
 
Příspěvky: 579
Images: 0
Registrován: 20.12.2014 11:24
Bydliště: JMK
Reputation: 0

Re: Prusa Slic3r 1.3x

Příspěvekod HynX » 05.03.2018 20:39

kroxigor:Co mas za fw, ze ti to ukazuje dlzku tlace na displeji? Ja mam repetier + graficky displej a nikde som takuto ficurku nevidel.
  • 0

HynX
 
Příspěvky: 58
Registrován: 16.01.2015 13:02
Bydliště: Martin
Reputation: 0

Re: Prusa Slic3r 1.3x

Příspěvekod kroxigor » 05.03.2018 21:18

Jo ták no to je informace na LCD po dokončení tisku, aby bylo srovnání s tím co předpověděl Slic3r, není to v průběhu tisku.

Je tam Marlin a je to řádkovej LCD, jo a je to fotka i3 MK2S.

Marlin to umí i na FGLCD
phpBB [video]
  • 0

Rebel II V33 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2.5 - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
Slic3r PE, Simplify3D, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1465
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: Prusa Slic3r 1.3x

Příspěvekod kroxigor » 07.03.2018 19:40

  • 0

Rebel II V33 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2.5 - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
Slic3r PE, Simplify3D, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1465
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: Prusa Slic3r 1.xx

Příspěvekod kroxigor » 04.06.2018 20:56

Slic3r 1.40.0 PE beta

přepracovaný náhled na gcode
nový typ výplně
lokalizace do češtiny
a další

https://github.com/prusa3d/Slic3r/relea ... .40.0-beta
  • 0

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Rebel II V33 (Marlin 1.1.x), Original Prusa i3 MK2.5 - domácí
Original Prusa i3 plus 1,75, Original Prusa i3 MK3 - služební
Slic3r PE, Simplify3D, TinkerCAD, SketchUP
kroxigor
 
Příspěvky: 1465
Images: 14
Registrován: 28.03.2015 21:17
Bydliště: Středočesko
Reputation: 20
Asi budeš docela dobrej :D

Re: Prusa Slic3r 1.xx

Příspěvekod Rebel » 04.06.2018 21:17

Zrovna si s tim hraji, nadelil mi ho posledni Repetier-host :) Vypada to vcelku zajimave, pripadne postrehy napisi po nejakem delsim otestovani. Prusovci kazdopadne odvadi obrovsky kus prace, ktery zatim nechavaji free. Doufejme, ze to vydrzi :)
  • 0

Dan - Rebel ? ;) - http://rebelove.org - Rebel I-III, Rebel sCUBE, Anycubic i3 MEGA, Anycubic - Kossel Mini, Anycubic Photon ! A naučte se používat pro STL přílohy čudlík "UMÍSTIT DO PŘÍSPĚVKU" !
Rebel
 
Příspěvky: 3338
Images: 243
Registrován: 12.08.2013 11:44
Bydliště: HK
Reputation: 100
Zasloužil bys asi medajli :) Nebo jsi admin :D

PředchozíDalší

Zpět na Slic3r

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník