Problém s tiskárnou

Problém s tiskárnou

Příspěvekod CZerd » 07.06.2018 13:06

Ahoj,
tiskárna (R2 v.30) mi nějak zkolabovala. Zdroj chladí a displej jen svítí a na nic nereaguje.V Repetieru mi píše toto:
Kód: Vybrat vše
13:59:45.984 : start
13:59:45.984 : echo: 3.2.1-576
13:59:45.984 : echo: Last Updated: May 18 2018 14:50:19 | Author: (none, default config)
13:59:45.984 : Compiled: May 18 2018
13:59:45.984 : echo: Free Memory: 1471  PlannerBufferBytes: 1392
13:59:45.984 : echo:Hardcoded Default Settings Loaded
13:59:46.000 : adc_init
13:59:46.250 : Error:0
13:59:46.265 : : Extruder switched off. MAXTEMP triggered !
13:59:46.328 : Error:Printer stopped due to errors. Fix the error and use M999 to restart. (Temperature is reset. Set it after restarting)
13:59:46.390 : CrashDetect ENABLED!
13:59:46.390 : tmc2130_init(), mode=NORMAL
13:59:46.390 : tmc2130_set_wave 3 0
13:59:46.406 : factor: 0.000
13:59:46.437 : tmc2130_init(), mode=NORMAL
13:59:46.453 : tmc2130_set_wave 3 0
13:59:46.453 : factor: 0.000
13:59:46.515 : echo:enqueing "G1 Z  10.000 E 0.000 F 800.000"
13:59:46.547 : PAT9125_init:0
13:59:46.547 : FSensor
13:59:46.562 : DISABLED
13:59:48.656 : echo:SD init fail
13:59:54.733 : // action:pause
13:59:54.733 : Extruder fan speed is lower then expected


Co teď?

Edit:
Teď jsem zjistil, že mi hřeje heatbed a má ca 110 stupňů.

Edit2:
Už asi vím kde je chyba, ale nějak to nademnou vítězí.
Omylem jsem si přehral FW u Rebela Průšovým FW. Přes Arduino mi to píše toto, při snaze tam nahrát z5 JRC FW:
Kód: Vybrat vše
Arduino: 1.8.5 (Windows 10), Vývojová deska: "Arduino/Genuino Mega or Mega 2560, ATmega2560 (Mega 2560)"

C:\Users\Bara\AppData\Local\Temp\Rar$DIa0.766\Repetier_RII_91_V8_full_GLCD\Repetier_RII_91_V8_full_GLCD.ino:127:22: fatal error: Repetier.h: No such file or directory

 #include "Repetier.h"

                      ^

compilation terminated.

exit status 1
Nastala chyba při kompilaci u desky Arduino/Genuino Mega or Mega 2560.

Táto zpráva by měla mít víc informacií v
"Zobrazení podrobného výstupu při kompilaci"
podle zapnuté volby v Soubor -> Nastavení.


Edit3:
Posunul jsem se zase o kousek dal, ale displej stále jen svítí a když zapnu zdroj, tak začne topit podložka. V Arduino mi to píše po aktualizaci desky toto:
Kód: Vybrat vše
má to moc znaků, tak mi to sem nedovolí postnout
.
Případně pošlu v PM.
  • 0

CZerd
 
Příspěvky: 29
Registrován: 19.11.2014 13:51
Reputation: 0

Re: Problém s tiskárnou

Příspěvekod CZerd » 20.06.2018 17:55

Fakt nikdo? Jak se restartuje, vymaze nebo reinstaluje arduino s mega?

Dik
  • 0

CZerd
 
Příspěvky: 29
Registrován: 19.11.2014 13:51
Reputation: 0

Re: Problém s tiskárnou

Příspěvekod smitec » 20.06.2018 19:06

Nahraj tam Marlin FW.

Jinak patrne to hlasi problem kvuli graficke knihovne. Hledej GLCD
  • 0

smitec
 
Příspěvky: 29
Registrován: 03.10.2016 09:42
Bydliště: Benátky nad Jizerou
Reputation: 0


Zpět na REBEL II

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 5 návštevníků

cron